Tähtis küsimus
-
Kuidas saada perm ip banist ja perm bannist lahti? Mida ma tegema pean? Tahaks serveris kunagi ikka veel m2ngida.
-
ei saagi
-
Kuidagi ikka saab, ei pea nii range kah olema
-
Kuulge ma ei tea kui hullu ta on teinud aga tulge vähemalt natukene vastu
-
@hanstor1 ütles Tähtis küsimus:
Kuulge ma ei tea kui hullu ta on teinud aga tulge vähemalt natukene vastu
Kui ei tea siis pole vaja komenteerida.
-
Tegin sellise hullu reostuse survivali spawni mille sai literally paari commandiga fixida ning see oli väärt perm ip bani jne
-
@gold_artur Spawni lähedust reostamine/griifimine on palju hullem kui lihtsalt niisama sellise püramiidi kuhugi tegemine. Laava oleks võinud vabalt levida välja spawnpointini ning kõik inimesed, kes oleksid spawni teleporteerinud, oleksid laavas kahjustada või koguni surma saanud. Samuti on tulnud palju pilte, kus teed maha nii mind kui teisi meeskonnaliikmeid. On olnud ka kõlakaid, et oled lausa kutsunud inimesi Kännukasse abistavaid programme kasutama ning oled üritanud leida bug-e ning siis kui oledki mõne leidnud, meeskonnaliikmete eest seda varjanud. Ei ole näidanud sa ka eriti mingit lugupidavat käitumist, mis motiveeriks tõesti karistuse ranguse osas mingeid muudatusi tegema. Lisaks tulid eile sisse ~10 altiga, milles spammisid nii minule kui meeskonnaliikmetele, et nad sinu kasutaja unbaniks. Selline käitumine on absoluutselt aktsepteerimatu. Nagu varasemalt ka öeldud, on meil õigus otsustada sobiv karistuse pikkus.