Kiptoo Kandideerimine
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Kiptoo
Discord: Kiptoo#5782
Vanus 15
Kogemused & oskused ehitajatöö puhul: Olen olnud pikemaid aegu igasugustes kommuunides ja serverites varesemalt, kas ehitus-juht või ehitaja niisama. Kindlasti kuulub sinna ka muidugi Kännukas. Viimasel ajal pole ma küll olnud kommuunides ehitaja, kuid olen vahete vahel ikkagi osalenud ehitusvõistlustel.
Mis on teie põhiline ehitusstiil: Tajun enamvähem suhteliselt igast teemast või stiilist midagi loovutada, kuid lemmikud on kindlasti fantasy ning medieval. Minu peamine roll grupi ehituskäigus on olnud tavaliselt Terrain, ehk maastiku praktika ning reaalne tegemine, kuid olen kindlasti võimeline ka teisi asju ehitama.
Pildid teie tehtud ehitistest: Vajuta siia! (Link viib Imgur leheküljele)
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Olen.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Kindlasti kunagi igiaegu tagasi mutesi ning hiljuti, ehk äkki umb. kaudu 3 kuud tagasi ka hubis ringi lendamise eest.
Lisainfo: Olen teadvel, et jah, olen tõepoolest vanahea Kipto, kes käib ringi ja paneb rämmarit siin serveris. Ei soovi ma otseselt ligipääsu ehitus-mappidele või üleüldiselt permidele & rankidele, vaid lihtsalt seda, et saaksin olla osa ehitus-tiimist, see tähendab seda, et hostin iseenda serverit ja jagan siis karlile selle mapi ise või sellele, kellele iganes, kes vastutab mappidele. Lisaks soovin mainida, et eelistan ise-ehitust, ehk ei ole prioriteediks koos grupiga ehitada, vaid hoopiski üksinda, see annab mulle võimaluse plaanida oma projekti ise, kiirustamatta, aga jällegi, kui on vajadus siis olen ka seda võimeline tegema.Tänud lugemast,
Kiptoo -
Mitu korda on vaja öelda, et me ei võta hetkel ehitajaid vastu?