raunzxd valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: raunzxd
Discord: raunz#2037
Vanus (vähemalt 15!): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): oman aternose serverit kus ma olen ainuke mängija, olen olnud vanasti moderaator ka serveris, see oli tükk aega tagasi.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Sõpradega hängimine, sõprade juurde tegemine, inimeste aitamine jms.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): mobstack on suht kesine, parem ah. Hetkel ei tule ühtegi muud asja meelde mida serverisse lisada
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Oskan inglise keelt, veits ka vene keelt. Mõistan nalja, ei solvu kergelt. Kannatus võib olla lühike kui ma pean ühte asja mitu korda selgitama, ei vasta sõnumitele eriti kiirelt, käin aastas korra pesemas, see on päris säästlik ja saan kauem arvutis olla
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: läksin blaze farmi sisse ja sain 1 päev banni
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): oleneb päevast, keskmiselt paar tundi leidub ikka päevas kus ma olen aktiivne. -
Minu arust ei peaks üldse pesemas käima, saaksid kauem arvutis olla.
Aga muidu mõte on hea, vist. -
tohohh
-
@raunzxd Ei ole väga aktiivne chatis, vnoh mina ei ole näinud, ropendab suht tihti, Vastu!
-
Jutt on väga hea 10/10 ega jah mida vähem pesemas käid seda rohkem saad serverit aidata. Tundub suht vinks vonks Ma arvan päris hea kandidaat.
-
@h4pukurk ise said mute ropendamise eest
-
@h4pukurk ütles raunzxd valvuriks:
@raunzxd Ei ole väga aktiivne chatis, vnoh mina ei ole näinud, ropendab suht tihti, Vastu!
ma ei ole kunagi ropendamise eest hoiatada saanud, kui ma isegi tihti ropendaksin siis kuidas sa mind chatis ei ole näinud. Miski ei kõla nagu eriti pädevalt, sa oled ise hetkel veel ropendamise eest vaigistatud...
-
@out_of_my_mind Sain, aga kas näed, et ma tahan saada valvuriks?
-
@h4pukurk raunz on väga tore tütarlaps, ta on kristlikust perest, ta ei ropenda põhiliselt kunagi.
-
@raunzxd Msgsid mulle kaks korda, esimene kord ,,Tao pihku" ja teine kord ,,"Tao ona" . Väga ebasobilikud väljendid.
-
@h4pukurk ütles raunzxd valvuriks:
@raunzxd Msgsid mulle kaks korda, esimene kord ,,Tao pihku" ja teine kord ,,"Tao ona" . Väga ebasobilikud väljendid.
palun ärme jaga siin alatuid laime. Esimene sõnapaar ei ole minu suhu jõudnud, teine sõnapaar kõlas järgmiselt: "Tao onni". Ma mõtlesin seda kui puuonni, ise sa mõtlesid seda kehvana.
-
olen täiesti nõus selle seisukohaga et mida vähem pesed seda rohkem saad mängida, isegi kasutan seda strateegiat, sellegipoolest pean seekord vastu panema
-
Mi bad, aga lugesin et msg-sid mulle ,,Tao ona" siiski olen, vastu!
-
@superjuustukas nice ahahaha
-
vastu
-
Vastu
-
Vastu
-
Ei
-
Vastu