Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

sain v2itetavalt varastamise eest bani kuigi mina seda ei teinud!!!!!!

Arhiiv | Unban avaldused
    5
    8
    222
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • O
      opbanda123 SPONSOR last edited by

nimi opbanda123
      Blokeeringu põhjus: varastamine ja valetamine
      Karistaja nimi kahepaikne
      soovin unbani saada sest mina ei ole varastanud ega valetanud tahaks isegi teada saada milles mind s66distatake tean et alt acc on k2idud varastama aga see kes seda tegi ei ole mina tahaks lh unbani saada!!!!!:D

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • Uneleja
        Uneleja last edited by

This post is deleted!
        1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • S
          SeganEe last edited by

This post is deleted!
          • K
            kanakuur last edited by

Realsuses ei olnud mingi reegli rikkumisega. Warp peab olema ise ohutu, surmakindel, aga praeguses olukorras ei olnud ohutu warp.

• Skheea
              Skheea JUHTKOND last edited by Skheea

Nagu Karl seletas: "Meil on reegel 1.13, mis keelab küll otseselt teistel jagada paroole, kuid käib ka mängija enda kohta ja tagamõte on ka see, et kahjusid või tagajärgi ei pea me võtma arvesse. Samuti ei saa me tõestada, et seal käis tõepoolest teine inimene, mitte sina ise, seda võib igaüks väita."
              Sinu alt, Sina vastutad, isegi kui keegi teine käis sellega sees.
              Lause bannija (kahepaikse poolt): "l6dviku ip oli identne opbanda omaga 25 minutit parast ta valja logimist" ning iphistory ei eita seda.

Warpi suhtes, me ei saa vett pidada ohtlikuks. Samuti ei saa meeskond iga minut kontrollida kas kõik warpid on ohutud, kui warp lisati siis oli lisamise ajal ohutu. Pealegi, kui warp ei oleks ohutu ning mängijad seal surevad, ei õigustaks see nende asjade varastamist.

Praegu võttes tõestuse järgi järeldaks, et Sa valetad ning Sina oled siiski see reeglirikkuja.

• O
                opbanda123 SPONSOR last edited by

1.5. Keelatud on igasugune varastamine. Samuti ei tohi takistada mängija juurdepääsu enda asjadele;
                (karistus – max 2 nädalat blokeering, esimene kord antakse võimalus asjad tagastada) ....aga saite asjuad tagasi ju kui see oleks mina olnud siis ma oleks need cactusega 2ra kaodanud

• S
                  SeganEe last edited by

Ütled et pole sina, aga tead kõike väga täpselt? 😄

• Skheea
                    Skheea JUHTKOND last edited by

Unbani ei saa, proovisid ka keelust kõrvale hiilida.
                    L&A.

• 1 / 1
                    • First post
                      Last post
                    • 1.1. Keelatud on kasutada abistavaid programme (fly, speed, jesus, spider, fastbow, antiknockback, xray, killaura, chestesp, macrod hiirtel (mis teevad suure ebainimliku CPS-i jne), v.a autoclickerit plokkide asetamiseks ja lõhkumiseks ehitustöödel. Skypvps on lubatud autoclickerit kasutada üksnes XP ja lumepallide loopimiseks.
                      (karistus - max igavene blokeering, esimene rikkumine 7d ban, teine rikkumine 14d ban)

• read more
                    • B

Sinu nime: Buustujurger
                      Blokeeringu põhjust: Kasutasin xp farmis autoclickerit
                      Karistaja nime: Hapukoore_salat

Miks soovid unbani saada: Kasutasin xp farmis autoclickerit ning sain banni kuid arvan, et karistus on ebaloogiliselt pikk. Istusin farmis kui sain 7meks päevaks banni mis minu arust on autoclickeri eest väga karm. Saan aru, et autoclicker on reeglite vastane kuid ikka arvan, et 7 päeva on lihtsalt ebaloogiline. Saan aru, et karistus peab jääma kuid loodan, et seekord lühem.

• read more
                    • 4448f3b2-4b6c-42cd-97c3-618ccf5ba140-image.png
                      mis kostad peremees

• read more
                    • T

Breedisin oma lambaid enda kodus ja siis järsku viskas mind mängust välja ja ütles, et Babagoii bannis mind abistavate vahendite pärast. Palun ütelge mulle millal ma kasutasin abistavaid vahendeid!

Soovin saada unbanni võimalikult kiiresti kuna mind banniti põhjuseta!

• read more

0

1.6k
                    Users

1.5k
                    Topics

13.0k