PdpVT Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: PdpVT.
Discord: Alari#8546.
Vanus (vähemalt 15!): Ma olen 16 aastane Võrumaa poiss.
kogemused & oskused ehitajatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kahjuks mul ei ole kogemusi, aga hilja ei ole neid kogeda.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Kõige põhilisem tegevus on raha teenimine, kaevandamine, uute inimeste aitamine ja ka mõnede inimeste aitamine kui nad ei sa aru või ei tea ja inimestele ütlemine kui nad rikuvad mingi warpi reegleid.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Otseselt midagi halba ei ole, aga serveris võiks olla rohkem erinevaid üritusi (treasure hunt).
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Positiivsed küljed:
- Olen nii serveris kui ka väljaspool arvutit sõbralik ja abivalmis.
- Mulle meeldib tutvuda uute inimestega.
Negatiivsed küljed:
- Minu üks negatiivne külg on see, et ma närveerin kui ma pean mingi võõraga olema kõnes või väljaspool arvutit rääkima.
- Teine negatiivne külg on see, et ma ei oska väga hästi inglise keelt.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Mina ei ole kunagi Kännuka serveris karistada saanud.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Ma käin koolis, kus ainult õhtul umbes 2-3 tundi aega mängida nädalvahetusel 3-4 tundi.Aitäh lugemast!
-
Avalduses on väga palju seosetut ning arusaamatut teksti, hetkel vastu.
-
Kas sa ikka veel ei loe oma avaldust enne postitamist läbi? Täpselt samad kirjavead, mis eelmistel kordadelgi. Ma kaasmängijana ei saa nõustuda, et abi palun mängijalt, kes ei kirjuta õigesti ja ma jäängi niikauaks VASTU, kuni sa õpid ja parandad oma kirjavead.
Palun loe ja vaata üle enne postitamist. Aega ju on!
-
Vastu
-
vastu, võrumaalt
-
Vastuhäälte põhjal teema lukku.