Kaebus Jannuke11 vastu
-
Kaebajad: n0peXoo, ESTHyp3r, Dubys, Leht, A1ku, HUIP, Verine
Kaebatav: Jannuke11
Põhjus: Ebapädev
Mida tegi isik valesti?:- Rassism (Pilt 1),
- Moraali küsimus!? (Pilt 2),
- ei ole kursis serveri reeglitega (juhtkonna liikmena) (pildid 3-1, 3-2),
- false warnimine (pilt 4),
- moraali küsimus!? (pildid 5-1, 5-2)
Lisainfo (pildid, tõestus):
Discordis chat logid algavad enamvahem 08.00-06/01/2021 #survival kanalis sõnumitega: "
Abistaja Jannuke11 » huip,
Abistaja Jannuke11 » seekord ma videot ei teinud aga,
Abistaja Jannuke11 » xpd farmides
"-
Moraali küsimus: Olenemata mis oli kirjas hiina keeles oli tegu rassistliku sõnavõtuga, kuna antakse eelhäälestus, et ainult hiinlased võivad hiina keeles rääkida.
-
Out of context rassism/moraali küsimus: "
Abistaja Jannuke11 » je im a black cop
Abistaja Jannuke11 » thats why i shoot then say stop or i shoot
Abistaja Jannuke11 » for the memes
Abistaja Jannuke11 » and my mom packs me ak47 for school to my backpack
"
Serveris on keelatud rassism aga lähtudes juhtkonna väljaütlemistest tundub, et juhtkonnale on see lubatud.
Mitte küll Eestis (ilmselt), aga mõnes muus kultuuriruumis oleks selline väljaütlemine seadusega karistatav. Juhtkond peaks sügavalt järele mõtlema, kas nad soovivad anda enda poolt selliseid sõnu.
-
Ei ole kursis reeglitega: Abistaja ütleb, et ta teeb enda tööd ja õpetab reegleid, aga kui hiljem küsitakse kas ainult eesti keeles on lubatud rääkida siis ta vastab: "eiteagi". Jah on arusaadav, et kõik reeglid ei ole peas kui isik on uus (ei tea kui kaua ta on abistaja olnud), aga kui küsitakse siis ta võiks vähemalt kiirelt üle kontrollida kas selle kohta on reegleid või ei ole.
-
False warnimine: Isik sai warni ropendamise eest kuigi sõna "sitasti" ei ole roppus ja oli vastus tema enda küsimusele (Me oleme üpris kindlad, et varem oli veel false warne).
-
Moraali küsimus!?: Kas selline suhtlusviis on juhtkonna hinnangul aksepteeritav? Kas juhtkond võib olla oma väljaütlemistel isiklikum kui tavamängida?
-
idk kas pildid ainult mul katki v ei aga lingid uuesti:
pilt 1: https://cocaine-is-best.your-opinions-are-shit.com/f56Xt0K0
pilt 2: https://cocaine-is-best.your-opinions-are-shit.com/6hEuWVJo
pilt 3-1: https://cocaine-is-best.your-opinions-are-shit.com/PXDa32Ev
pilt 3-2: https://cocaine-is-best.your-opinions-are-shit.com/ClHl4ltp
pilt 4: https://cocaine-is-best.your-opinions-are-shit.com/D2UaWw26
pilt 5-1: https://cocaine-is-best.your-opinions-are-shit.com/yStj7lgZ
pilt 5-2: https://cocaine-is-best.your-opinions-are-shit.com/73Zk6crS -
-
"Ma hiinlane" ei ole rassism. See on isiklikult rahvus ja hiinlane võib iga kodanik öelda Hiina inimestele.
-
Pilt 2 juures jään erapooletusse olukorda. Seda saab kahel viisil mõista.
-
puhul olen nõus, et meeskonnaliige võiks teada reegleid ja vajadusel mitte jääda halba olukorda, need kiirelt üle vaadata.
-
"False warnimine: Isik sai warni ropendamise eest kuigi sõna "sitasti" ei ole roppus ja oli vastus tema enda küsimusele (Me oleme üpris kindlad, et varem oli veel false warne)."
Sõna "sitasti" ei ole sobilik tõepoolest serveri kanalites ega muudes, mis puudutavad serverit. Sõna jah isiklikult pole otseselt roppus. Aga kui me hakkame nii otsima, siis on kõikidel sõnadel omad tähendused, mis ringiga tagasijõudes ei oleks roppus enam. Isiklikult see sõna pole sobiv ja ma leian, et see kindlasti ei ole false warn. -
Meeskonnaliige võiks mängijate suhtes olla vähe viisakam jap.
-
-
See postitus on kustutatud! -
@vanajuutise Me ei aktsepteeri pilte tõendusena sellistelt domeenidelt.
-
Esiteks. Oli nn rassi teie arvates laulust esiteks, mida kirjutasin nightile vist aga kelelgile kellega suhtlesin. Teiseks sitasti läheb roppuse v siis vulgaarse kõbepruugi alla. False warnid on eelnevalt eemaldatud ja pole teile jagatud, teie saadud karistused on põhjendatud lisaks veel esthyper oli isik kes tuli hommikul sisse ja hakkas iga asja peale virisema ja maha tegema mis läheb ahistamise alla (meeskonna ahistamise) lisaks veel siin meeskonnas veel isikuid kes kõiki reegleid eitea, see eesti v inglise oma tuli hommikul kell 7 ning ma olin ööläbi teiega ja teistega tegelenud et ikka läheb midagi sassi, lisaks veel oma reeglite teadmatust parandasin lugedes reeglid läbi ja teavitasin teid et eesti inglise on lubatud, lisaks veel ei olnud probleeme isikuga verine ning ma eitea teda seega miks ta teeb kaebuse? Kui pole puutund kokku. Terve see avaldus on tehtud selle järgi et teile ei meeldi reegleid järgida ja kuulata meeskonna liikmeid. Isiklikult arvan et te virisete ja otsite oma kambaga probleeme niisama sest teil igav.
-
Enda poolt saan õelda et peaks mitte nii rangelt kiiresti karistama. Kuid te viriseka ka siis edasi vms
-
See postitus on kustutatud! -
1.Rassistlikut käitumist tegelikult ei ole peamiselt Jannuke11 seda naljana pidan (loodetavasti).
2.Ei saa miskit loetud tekstist aru mis avalduses kirjutatud.
3.Reeglite teadmine meeskonnaliikmel võiks leiduda küll.
4.,,sitasti" käib tegelikult halva sõnavara alla teades meeskonnal, et serveris mängib mitmeid ja mitmeid alaealisi ja arvan, et 1 roppuse peale pani Jannuke11 warni, kuna mängija oli juba mitmeid kordi kasutanud halba sõnavara serveris kas kõigile chatis või msgs.
- Meeskonna liige võiks olla viisakas aga samuti peab olema ka otsekohene.
-
HolyPoison:
- (punkt 1) "Ma hiinlane" ei ole tõesti, aga see mis sellele järgneb on.
- (punkt 2) Palun täpsusta kuidas seda saab 2. viisil moista.
- (punkt 4) Ma nõustun sellega, et see pole sobilik, aga selles contextis ei ole see warni väärt sest see on vastus tema enda küsitud küsimusele.
KarlPro123:
- Taiesti moistan miks, kui tahate, et laeksin pildid teisele domeenile need siis lmk.
Jannuke11:
- Kas oleks palju küsida, et te kasutaksite midagi Grammarly taolist, et kirjutada korrektses eesti keeles.
- Kui ma õigesti mäletan, siis me olime enamus ööst vait või rääkisime minimaalselt. Me hakkasime alles siis rääkima kui sa minuga rääkida üritasid.
- Isik, kes terminit ahistamine, võiks esmalt teada selle tähendust.
- Jällegi kui ma õigesti mäletan, siis enamus ööst olime me vait, saan aru ka sellest, et asjad võivad meelest minna, kuid probleem on selles, et foorumi reeglites ma ei näe küll kuskil punkti, mis keelaks teises keeles rääkimist.
- Tegelikult te olete kokku puutunud, jah Verine ei olnud tollel hetkel küll serveris, aga ta oli discordi screen shares ja tahtis, et me ka tema lisaksime siia kaebusesse.
- Mis otsast meile ei meeldi reegleid jälgida. Jannuke tekitas false warninguid, mis ei olnud isegi reeglitega kooskõlas. (OMG oli full capsis, aga tegu on tervikliku lühendiga, mis kirjutataksegi suurte tähtedega) also reeglis 1.11 on kirjas, et caps võib olla kuni 5 tähemärki.
- Me ei otsi probleeme, lihtsalt ta kirjastiil ei ole sobilik juhtkonna liikmele ja peale selle mainimist öeldi, et see oli solvamine, kuigi tegu on austa ja konstruktiivse kriitikaga.
Shadow208:
- (punkt 1) Ta võis üritada nalja teha hiinlaste üle aga see oleks kokku rassistlik anyways.
- (punkt 2) Võid nimetada asju millest aru ei saa, võin seletada
- (punkt 4) Ma nõustun sellega, et see pole sobilik, aga selles contextis ei ole see warni väärt, sest see on vastus tema enda küsitud küsimusele.
-
Mis mängu te mängite siin poisid minge hingake värsket õhku
-
See jutt juba lapsik, esiteks ma vene soomlane. Sp ka vigu te ei olnud vait vaid julgustasite eelnevaid trollereid. Soovitan teil maharahuneda ennem kui saate uue karistuse inimese segamise ja ahistamise eest. See avaldus on ainult teie poolne vimm millel pole tuld ega vii kuhugi, ma olen juba omalt poolt kõik õelnud ja kohtume serveris!
Ilusat õhtut-Jannuke11 -
"Sp ka vigu te ei olnud vait vaid julgustasite eelnevaid trollereid." Me ei olnud eelmiseid trollereid mitte mingit moodi julgustanud. n0peXoo oli pm ainuke kes raakis ja ta ka rääkis holypoisoniga muudest asjadest. Meid oli serveris kokku 7 inimest. 4 neist oli meid ja ülejäänud olid sina, holypoison, bornless_one. Ja ma olen üpris kindel, et kui chati logides üles kerida, siis me ei seganud/julgustanud enne kedagi ja ajasime enda asju.
-
Veidi avaldusest kõrvale minnes, eile öösel kella 3-4 ajal, kui mõtlesin magama minna ja telefonis piilusin discordi, märkasin ma tõsiselt jannukese ja mõne mängija poolt veel rünnakut ühe mängija suhtes, Kelle nime kahjuks ma ei mäleta. Mõtlesin sekkuda ja veidi andsin teada, et jannukese viis pole just päris meeskonnakohane mängijate suunas (ülbitseda). See mängija ütles vastu ka muidugi ja sai viimase hoiatuse Jannukeselt, mis viis mängija serverist kickini (karistus siiski). Mängija tuli tagasi ja Jannuke ja tema sõbrad provotseerisid mängijat edasi seni, kuni mängija taas vastu ütles ja mängijal andis närv alla ja kui õigesti mäletan, siis mängija ütles ropendava lühendi. Mille peale Jannuke vaigistas mängija. Kuid tema sõbrad jätkasid provotseerimisega... Kõigest lähemalt saab juhtkonnaliikmed chati failides ise lugeda.
Lisasin antud teema selleks, et siiski võiks kõrgema ranki liikmed jannukesega veidi rääkida, et ta meeskonnas olles peab laskma ka nendel rahulikult mängida, keda ta ei salli isegi. Abi tahavad kõik ja kui ta tahab abistaja olla, siis peaks aitama mitte ülbitsema...
Minu kallal ei ole mõtet hakata nokkima peale antud teksti, sest kõik on leitav Discordis. -
kuule ma ütlesin ta jutt et oli mode hypixelis mode tundub cap ja see ründamine jne? sõbrad? sõber u mean, ära pinguta üle nüüd eks? ma tbh jah tegin sama mis tema aga viisakalt ilma ´´huiiamiseta´´ ja reeglite rikkumiseta.
-
Ma nüüd ütlen kohe ausalt ära muideks iga kord kui ma ja jannuke nii öelda "provetseerinud" olema on ikka on sellel põhjusel et jannukest ikka provetseeriti ja sõimati mingi 30 minutit sa tahad öelda mulle praegu et jannukene peab lihtsalt vait olema ja ei tohi mitte midagi vastu öelda v ta ei solvanud ega sõmanud mitte kedagi neat maj saa aru mida te virisete te näete ainult seda mida jannuke teeb ja minge ja vaadake mida teised tegid mingi 15 minutit enne seda kui mina oma suu lahti tegin okei
-
kännukas
-
Selline käitumine tõepoolest ei ole aktsepteeritav meeskonnaliikmele, eemaldatakse neljandal pildil antud warn ning kaebatav meeskonnast eemaldatud.
Juhtkond tänab teid teavitamast, kena õhtu jätku & meeldivat mänguelamust!
L&A.