Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

GroofyXD UNBan.

Arhiiv | Unban avaldused
    5
    6
    170
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • GroofyXD
      GroofyXD last edited by

Sinu nime GroofyXD
      Blokeeringu põhjust /back commandi abusemine+solvamine.
      Karistaja nimeNightblad3
      Miks soovid unbani saada
      Soovin unbani kuna sain ebaõiglaselt banni
      Nightblad ei vaatand mis symzy ise tegi kui tuled /back tagasi siis hakkab ta ise tapma.
      Ja kui BED maha paned vajutab ta ise selle peale et süüdistada et tegin /back killi.
      Põhimõtteliselt tegi Nightblad3 symzyga koostööd et tema mitte banni saada.
      Sooviks ebaõiglase eest UNBANNI.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • 66tera
        66tera last edited by

Ma ju ka nägin mis Symzy tegi. Arvatavasti ta vajutas ise ka voodi peale, et sina rohkem talle haiget teha ei saa või sina teda tappa selle voodiga. Aga Sina käisid mitu tiiru oma /back commandiga ja voodiga ringi ja proovisid teda tappa selle aja jooksul seega usun, et karistus on õiglustatud + sa olid ka solvanud seal. Nagu mis teil arus on ? Te olete juba suhteliselt kaua jauranud oma "/back" commandi ja voodi mahapanemistega seal endis ja proovind tappa nimodi inimesi, et teil on back protection peal + üks teist kas R8Plays või siis Sina proovis ka mind tappa, atleast mul poppis üks totem tol ajal kui teil oli isegi still "/back" protection peal. Seega jah.

• Uneleja
          Uneleja last edited by

Te pidevalt endis abusesite /back commandi mille abil ma surin bediga ja seda tegite te mõlemad kuni keegi suri endis armoriga. Seetõttu see osa bannist usun, et on õigustatud.

• Reservaat
            Reservaat last edited by

Sa ei vääri unbani, Tänan :)!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • S
              Segane last edited by

Kuidas ebaõiglane

• 66tera
                66tera last edited by

Isik on oma ban-i aja ära oodand.

L&A

• 1 / 1
                • First post
                  Last post
                • 1.1. Keelatud on kasutada abistavaid programme (fly, speed, jesus, spider, fastbow, antiknockback, xray, killaura, chestesp, macrod hiirtel (mis teevad suure ebainimliku CPS-i jne), v.a autoclickerit plokkide asetamiseks ja lõhkumiseks ehitustöödel. Skypvps on lubatud autoclickerit kasutada üksnes XP ja lumepallide loopimiseks.
                  (karistus - max igavene blokeering, esimene rikkumine 7d ban, teine rikkumine 14d ban)

• read more
                • B

Sinu nime: Buustujurger
                  Blokeeringu põhjust: Kasutasin xp farmis autoclickerit
                  Karistaja nime: Hapukoore_salat

Miks soovid unbani saada: Kasutasin xp farmis autoclickerit ning sain banni kuid arvan, et karistus on ebaloogiliselt pikk. Istusin farmis kui sain 7meks päevaks banni mis minu arust on autoclickeri eest väga karm. Saan aru, et autoclicker on reeglite vastane kuid ikka arvan, et 7 päeva on lihtsalt ebaloogiline. Saan aru, et karistus peab jääma kuid loodan, et seekord lühem.

• read more
                • 4448f3b2-4b6c-42cd-97c3-618ccf5ba140-image.png
                  mis kostad peremees

• read more
                • T

Breedisin oma lambaid enda kodus ja siis järsku viskas mind mängust välja ja ütles, et Babagoii bannis mind abistavate vahendite pärast. Palun ütelge mulle millal ma kasutasin abistavaid vahendeid!

Soovin saada unbanni võimalikult kiiresti kuna mind banniti põhjuseta!

• read more

0

1.6k
                Users

1.5k
                Topics

13.0k