Kandireein juhtkonda
-
Teie mängusisene kasutajanimi:
Discord: ardon33#0001
Vanus (vähemalt 15!): olen 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ei ole ennem olnud kuid selle pärast tahan proovida olen teistes mängudes teinu palju admini tööd ngu FiveMis kus on palju teha arvann et on suhteliselt sarnane sellele siin
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mängin ja ehitan suuri farme(mida ma ei viitsi lõpuni ehitada kuna on liiga kulukas) PVP palju ja lihtsalt teen oma aega sõpradega tasa.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Teen siis ilmselt Ticketi või kirjutann kellegile kes arendab
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): 1) oskan jääda olukordades rahulikuks ja neutraalseks kui aitan kedagi või on tekinud mingi konflikt kus on kaks poolt 2) Olen pidevalt aktiivne eriti peale kooli kuna koolis ei ole enam lihtne mängida. 1) Võibolla vahel olen natukene mad kui midagi halba juhtub ja siis olen natukene eemal v midagi 2) Kuna koolis on mõned eesti keele tunnid vahele jäänud on mull mõningad keele vead sees
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ei ole
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Kuna mull mängib siin mitmeid sõpru siis olen pidevalt sees -
Vastu, avaldusega pole vaeva nähtud, FiveM ei seostu kuidagi minecraftiga. Kirjavigu on siiski vägagi palju + 15 aastase kohta võiks rohkem eesti keelt loota.
-
Sulle öeldi, et see pannakse kohe lukku ja Sa ikka postitad...
Isik ei ole veel 15, avalduses on tohutult palju kirjavigu ning mõni punkt on valesti vastatud, meeskonda ei sobi.
L&A.