Kaebus
-
Kaebaja:
rossu / rossu#2262
Kaebatav:
H6be / Hõbe#0094
Põhjus:
Tagakiusamine minevikust ning kutsumine Tsiviili "Sibulaks". Selline käitumine Meeskonnaliikme puhul pole aktsepteeritav, viisakus ja eeskuju puudub Teiste suhtes Siinses Minecrafti Serveri Administraatoril H6be-l . (Väljaspool Serverit räägi palju tahad, aga Minecrafti Serverisse tulla Sellise suhtumisega pole Sulle Lubatud, Sinule vastavatele Meeskonna kuika Serveri Reeglitele.)
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt):
Kännuka Discordi Reegel - 1.1
Kännukas Minecraft Serveri Reegel - 1.12
(Olukorrad on toimunud, nii Serveri Live Chatis nii ka Discordi Jututoas)
Lisainfo (pildid, tõestus):
-
See postitus on kustutatud! -
-See ei anna Õigust Mind sõimata kui ma Reegleid rikun, Tehku oma töö vaikselt (Pangu Mute või Ban), Mitte ei hakka Ma ei tea, mis teemat üles tooma.
-
-Plus see, et Te mingeid "Erandeid" teete on puhas.. Ma ei tea.
-
M
-
Ooota kellele erandeid tehakse?
-
Nonii vastan sulle siis.
Ma ei tea kas võtta seda kaebust naljana või mis. Ma saaks saaks siis aru kui selle kaebuse teeb inimene kes pole ise kunagi siin valesti käitunud ning ise sõimelnud ja ma niisama ütlen talle "sibul". Mina käitun sinuga täpselt samamoodi nagu sina minuga ja see on ka põhjus miks ma seal end tagasi ei hoidnud (Sa pole maailma naba). Mida sa õige lubad endale sina võid õelda kõik mis jumal juhatab ja mina ei või v, mis mõttes?Mina ei näe sellel kaebusel mõtet kuna sa oled ise sama palju süüdi ja rohkem mina sellel teemal sõna ei võta.
-
Meeskonnaliikmel ja tavamängijal on vahe sees, meeskonnaliige peaks eeskujuks olema mitte vastu sõimama
-
-
Meeskonnaliige peaks näitama välja külma närvi ja nagu Kooqa mainis peaks olema eeskujuks teistele mängijatele. Serveris on olnud palju juhtumeid kus meeskonnaliiget sõimatakse kuid ometi ei ole olnud neid olukordi väga kus meeskonnaliige hakkab teda(sõimajat) mõnitama/vastu solvama/mõnitama. Ehk tehniliselt kui oled meeskonnaliige siis peaksid sina olema piisavalt pädev ja alla neelama asju mida ma eeldan paljud ei taha kui tahad jätta endast auväärset ja head eeskuju. Kui isik teeb midagi valesti siis sinul kui meeskonnaliikmel on olemas ometi kõik permid et seda isikut karistada õiglasel viisil mitte et hakkad teda vastu suruma.
-
@h6be millal ära keerasid?
-
Teoreetiliselt on tegemist ka rassismiga, just see sibula teema. Silverman, näiteks sa ei lähe ju tumedanahalise inimese juurde ega ütle talle: "Ole vait, sest sa oled tumedanahaline" (ilmselt läheksid, sest sa oled H6be aga my point still stands)
Lisaks, see, et Rosin pole olnud just kõige meeldivam kaasmängija, ei põhjenda mitte mingit moodi Sinu lapsikut käitumist meeskonnaliikmena. Peaaegu iga mängija on kord reegleid rikkunud, kas siis kohtled neid kõiki kohe teistmoodi? Ega Sa ise pole ka just kõige puhtam seltsimees siin kommuunis. Meeskonnaliikmena peaksid suutma viisakaks jääda ükskõik milline isiklik beef Sul ka mängijaga ei oleks. Seda enam kui oled kõrgemal positsoonil (administaator) vaadatakse Sulle alt üles, ning selline käitumine annab lihtsalt halba eeskuju teistele.
Hale vaadata, et üritasid kolm korda meeskonda saada, ning lõpuks kui Sulle see võimalus anti, suudad veel nõmedamalt käituda kui mina. lolmao go silverman
-
mul tegelt suht ükskõik sellest mida h6be seal vatrab aga vähemalt võiks selline rääkimine siis teistel ka lubatud olla, mitte meeskonnaliikmetel ja lähedastel sõpradel meeskonnale
-
@noball2 Karistusest kõrvale hiilimine on karistatav!
-
@kooqa ega mul rohkem väga midagi öelda pole nii et lasku aga käia
-
@noball2 miks banned oled üldse
-
@segane maailma suurimad müsteeriumid on need millele keegi vastust ei tea
-
@noball2 Ma tegelt tean
-
@kooqa nice
-
@noball2 Istomolile ei meeldinud sinu nalja tegemine ja siis ta vajutas seda ban nuppu