Kaebus Holyposioni vastu.
-
Kaebaja: Jannuke11
Kaebatav:Holypoison
Põhjus:Isik on võimust joovastunud ja arvab et talle on kõik lubatud.
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? otsustagem ise.
Lisainfo (pildid, tõestus):!
https://imgur.com/a/IMZBiNH tõestus pildina
Mis mina õppisin enda demote saades oli see et meeskonna liikmel peab olema julm raudne närv aga isikul Holypoison on närv sama lödva kui 80 aastasel vanamehel v kui 12 aastasel vennal kes fortniteis kaotas. päriselt see ei ole sobiv, vend saab 1 kuuga phm valvurist modeks ja selline käitumine? minu arvates see pole normaalne. lisaks veel mute sest üritan ´´harida´´ inimest et ta eisaa panna banni 1 solvangu töttu? Holypoison ütles et ta saab panna ka sp et mul ammuseid karistusi hoiatusi jne ´´ AMMUSEID´´ oeh... saisaa suurendada karistust lähtudes ammusele minevikule. nagu see ei ole okei. Isik on ära tõusnud arvab endast liiga palju, arvab et tal on suurim võim ja õigus mötleb liiga palju oma (pähkliga) nagu teises kaebuses mis lugesin õeldud oli. -
Ma olen rahul ainult sellel hetkel sellega et kui ütlesin et ta ema on madrats, naerunägu lõpus. et sain kicki, (kuigi suuline hoiatus oleks ka sobind) aga. kui chatti relogge vaadata siis ma ennem seda ütlesin ka kellegile et ta ema on madrats, ja ta ei reageerind, ei reageerind ka henz. Meeskond reageerib (banni ähvardusega) ainult siis kui nende poole pilduda. Lapsik nagu päriselt. ja too isik peaks olema 20+??
-
Tegelikkus:
Sina ütlesid minu ema kohta madrats (Madratsi tähendus nii öeldes on inimesele, et kõik võiks teda panna).
Mina muidu kickisin sind selle eest ja ütlesin sulle, et sul läks hästi, et ma selle eest sulle bänni ei pannud. Sina hakkasid vaidlema, et oleks pidanud saama enne suulise hoiatuse. Kuid teades mind, siis ma aktiivselt sees koguaeg ja jälgin chatti. Seega ma olen palju kordi näinud, et sa oled neid suulisi hoiatusi saanud pidevalt. Seega said minult kicki ning sul jäi arusaamatuks, miks tuli kick. Seega ma siis seletasin sulle, miks kick ja et oleksin võinud selle eest bännida.
Sa solvad minule kõige kallimat inimest, siis ma leian, et see on juba liiga isiklik ütlus ja usun, et on lubatud selle eest panna ka range karistus.Mute ei saanud sa minult vaid Abistaja HenZ-lt kuna lisaks sellele solvasid jutukäigus mind edasi ja ka kasutasid ebasobivaid sõnu. HenZ määras sulle 1h vaigistuse.
Mina pole ära tõusnud vaid hoolin endast ja enda inimestest ja igasugused ei tule minu ema kohta nii ütlema. Usun, et ka sulle ei meeldiks, kui su ema kohta niimoodi öeldakse?
Ka selles avalduses solvad hetkel mind ja leiad, et sa pole karistusi väärt?
- võttes lahti minu meeskonna avaldus, siis näete, mis on minu vanus.
Minu edutusteekond:
Kas ma saan õigesti aru, et rahvas arvab Karliga mingisugust suurt sõprust? Kas arvab, et ma lunin või mingil muul moel kas maksan vms, et mind edutaks?
Kuid kõigele sellele on eitav vastus ning Karl ja teised näevad minu tööd ning edutavad oma nägemise järgi, kui ikka viitsitakse käia serveris ning teha omale ise võetud kohustusi, siis ka tuleb edutamine. -
Ja aitäh sulle pilttõestuste eest, Ei peagi ma ise miskit tooma, näitad ise piltidel, et ma üritasin sulle selgeks teha, mis valesti tegid ja mis karistuse ma oleksin võinud kicki asemel määrata, kuid siiski olin leebe su vastu. Ma ausalt luban, et järgmisel korral ei ole
-
Peale madratsi ja tekkide teema palusid sa ka ühel mängijal end ära tappa ja solvasid HolyPoisoni tööd, kui tal paluti protti panna. Teiseks on naljakas lugeda kuidas sa kritiseerid kellegi õigust meeskonnas olla kui ise eemaldati sind siit suure tormiga.
-
Olid ise meeskonnas aga ei taju kust jooksevad piirid jne? Need pildid ka mis panid, on täiesti lambised
-
poolt, usun, et saaksid meeskonnas hästi hakkama seltsimees
-
poolt, usun, et saaksid meeskonnas hästi hakkama seltsimees
-
sa saad aru ma ei õelnud kicki kohta nii midagi, ma ütlesin lamp jne. aga ma rahul kickiga mind pole see häirinud, meeskonna liige peaks külma närvi hoidma, tahad õelda et mdea ütled politseile et ta ema on madrats ta kohe paneb su kongi? ei ta saab sulle solvamise eest trahvi panna. ma ütlesin tapaks end ära ka naljaga mida see isik sai aru, ja nagu ma ei solvand sind edasi ma ütlesin et see käitumine taun ja debiilne otsest solvamist sinu poole ma ei pöördund, ja edutamise kohta ütlen seda et siin serveris inimesi kes abistajad üle poole aasta juba olnud kes on ka aktiivsed, sa meil liht eriline, aga nagu näha on võimatu sinusugusele pähe panna et saisaa bannida suulise solvangu töttu niimodi, üritan siis erinevates gruppides liht näidata teistele mängijatele milline kännuka meeskond tegelikuses siis on, ja kuidas karlpro toetab seda et suulise solvangu eest tuleks banni panna, ausalt debiilne. palju õnne teile kõigile!
-
keegi popcorni tõi?
-
@ciriuxlt kus on öeldud et ei saa banida?
-
Vaata, võrdleme nüüd politseid ja Kännuka meeskonda:
Kännuka meeskond ei ole saanud vastavaid mitme aastaseid väljaõppeid, mille on saanud politsei tööline. Ju sa pole piisavalt politseiga kokku puutunud ning olen näinud (omad kogemused), kuidas tõepoolest väga väikse "nalja" peale ka nemad ei suuda end tagasi hoida.
Mina ja ka politsei töölised ja ka teised Kännuka meeskonnaliikmed ei ole robotid. Me oleme ka inimesed ja kaitseme enda huve ja kalleid inimesi (antud juhul oma vanemaid). Ja mina ei luba solvata enda vanemaid mingil mängijal, kes arvab, et internetimaailm on selline koht, kus võiks kõike öelda. Ega ikka ei tohi. Minult said hetkel kicki, peaaegu bänni. Aga mõtle nüüd hoolikalt, kui mõnele öeldes pöördub sellise asja peale politseisse? Vot siis saad nendega reaalselt äkki kohtuda. See ei huvita, kas ütled seda mänguserveris või facebookis või kus iganes. Siiski soovitaksin veidi õppida ja olla veidi targem ja mitte loopida suvalisse suunda sõnu, mida sülg suhu toob!
Enne mõtle, siis ütleAga jap, Ma olen öelnud oma jutu ning ka sa. Ärme vii seda teemat siin chatiks
Las juhtkond otsustab, kas saan karistuse või jääb asi sinnapaika
-
@ciriuxlt Ei tea mis sa saavutad sellega, et sa teistele näitad seda lambist halamist, mis siin teed. 20+ aastasena leiaksin küll endale paremat tegevust kui kuskil foorumites mõttetute asjade pärast kedagi mustata. Keegi ei ole siin hetkel abistaja, kes oleks oma kohal pool (või veel hullem, üle poole) aasta olnud. Kõik edutamisajad on meeskonna teemast nähtavad: https://foorum.kannukas.com/topic/2/kännuka-meeskond/2
Pöördudes karistuse õigsuse poole, politsei paneb tänapäeval sind puhtalt valge paberilehe näitamise pärast ka türmi, nii et ei maksa mõelda, et kõik sind sinule meelepäraselt karistavad ja kohtlevad.
-
riigikohtus käib ka vähem juttu kui kännuka threadi all
-
jannu veider
Niiet holy ei lähe tagasi tsiviili!!!