egertike10 valvuriks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: egertike10
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): joe mama
Vanus (vähemalt 13): 14
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud mõndades serverites admin mis on nüüdseks kinni pandud, enamus admini commandid on meeles, ja saan meeskonnaga hästi läbi ja oskan nõu pidada.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Raha teeninime, enda ala ehitamine, inimestega suhtlemine ja uute sõprade leidmine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Praegu tuleb meelde shieldi plugin, see jääb vahepeal kinni ja blokeerib vaadet.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: Olen sõbralik, oskan aidata ja olen abivalmis. Negatiivsed: Vahepeal ropendan kogematta, vahepeal capsin ja vahepeal läheb teema ebasobivaks.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Sain perm banni KarlPro123 poolt raha bugimise eest (ostsin unbanni), ja olen paar korda saanud mute.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen Survivalis aktiivne 6-8 tundi, räägin inimestega ja teenin raha. -
poolt tundub tore kala
-
Lukku, isik sai just äsja karistada serveri vigade ära kasutamise eest. Sellisel puhul ei ole veel mõnda aega mõtet meeskonda kandideerida.