eestlane247 ehitajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: eestlane247
Discord: eestimees24 #6586
Vanus (vähemalt 15!): Olen sündinud aastal 2005 (17)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen töötanud ehitajana mitmes erinevas serveris näiteks "Mängukas" ja "Ordu Gaming". Nüüdseks on need serverid aga kinni pandud.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Minu suurimad tegevused on olnud (Ma olen natuke aega minecraftist puhkust võtnud, nii et ei ole palju aega hetkel minecraftiga kokku puutunud.) külade ja losside ehitamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Mina isiklikult midagi jubedat ja mitte kõlbavat ei näe, isiklikult sooviksin Kännuka küladele ja muudele rajatistele oma osa juurde panna.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen sõbralik, abivalmis ning suure töö viljakusega. Olen otsekohene, Saan olla kuni 1h 15 min serveris kuna mul on ka teisi tegemisi.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah ma olen
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Kunagi oli mul väga halb päev ja tahtsin midagi naerma ajavat teha, juhuslikult tuli mul mõte kehastada end serveri omajaks. Kuid tegelikult ei olnud see üldse naljakas, ma sain karistada ja õppisin oma veast.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel on mul küll natuke tihe graafik kuid saan alati ka muuta oma graafikut et saaksin rohkem serveris tegutseda. Sõbrad kinnitavad et olen tore sell ja ei ropenda. -
Tere! Sa kasutasid valvuriks kandideerimise formaati praegu ehitaja formaadi asemel, tee õige formaadiga uus avaldus:))