Kasutaja eestlane247 ehitajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: eestlane247
Discord: eestimees24 #6586
Vanus (vähemalt 13!): Olen sündinud aastal 2005 (17)
Kogemused & oskused ehitajatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen töötanud ehitajana mitmes erinevas serveris näiteks "Mängukas" ja "Ordu Gaming". Nüüdseks on need serverid aga kinni pandud.
Mis on teie põhiline ehitusstiil (tüüp, nt modern või medieval jne): Medieval (peamiselt ehitan külasi)
Pildid teie tehtud ehitistest (vähemalt 4 tükki, väga ilusate ehitiste puhul piisab 2-st):Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah ma olen
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Kunagi oli mul väga halb päev ja tahtsin midagi naerma ajavat teha, juhuslikult tuli mul mõte kehastada end serveri omajaks. Kuid tegelikult ei olnud see üldse naljakas, ma sain karistada ja õppisin oma veast.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel on mul küll natuke tihe graafik kuid saan alati ka muuta oma graafikut et saaksin rohkem serveris tegutseda. -
vastu pilt ei näita palju
-
Poolt
-
vastu, puhka jalga
-
vastu kahjuks
-
ong fr pagana bussin põrsas no cap on a stack fr on josh poolt ngl imo fr ong
-
ehitised võiks paremavõitu olla ,aga siiski poolt
-
vastu, jamps oled
-
Poolt, Oled mind lossi sisekujundusega abistanud.
-
Poolt, server vajab uusi ehitajaid
-
Poolt
-
Ühe villase suure põrsa kuju ja kahe maja põhjal on raske aru saada kui hästi sa oskad ehitada. Järgmisel korral võiksid rohkem pilte lisada oma ehitistest. Praegusel hetkel ei saa ehitajaks
L&A