Valvuriks kandideerimine
-
Teie mängusisene kasutajanimi:MrCherla
Discord:Ei.Kysinud#7706
Vanus (vähemalt 15!):16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Oma hea sõbra serveris olin mode, aga ei mäleta commande kuid siiski kõik on õpitav. Neid servereid on olnud veel kus olen olnud nii mode, abistaja Nii palju saan veel öelda et mängus sees olen proovinud aidata palju inimesi nende küsimuste poolest kui neid midagi huvitab kui ka edasi jõudmise poolest.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):farmimine on kindlasti üks ajaline tegevus. Kala püüdmine, et saaks epic varustust ja raamatuid. Ehitamine kuna ala on suur ja sinna saab palju asju teha ning ehitada losse ning suuri maju.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti
(alati saab parem olla):Ei näe midagi halba kõik on perfektne ning kui tuleb idee siis annaksin sellest kindlasti teada.Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Positiivsed küljed on need et meeldib Mr.Kaamel ja temaga mängida, abivalmis ning lahtise mõtlemisega. Halbu asju ei oska hetkel mainida.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Negatiivne.Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):keskmine aktiivusus päevas on 6/9h kuna on ka Kooliga tegemist. Muidu olen selline muhe kutt ning särtsu täis.
-
Kandideerimis nõuetes on kirjas, et eelnev mänguaeg peab olema vähemalt 7 päeva. Sa liitusid serveriga esimest korda täna(06.11) öösel kell 01.58. Siit ei venita välja ühte päevagi.
-
@CCmees ütles Valvuriks kandideerimine:
Kandideerimis nõuetes on kirjas, et eelnev mänguaeg peab olema vähemalt 7 päeva. Sa liitusid serveriga esimest korda täna(06.11) öösel kell 01.58. Siit ei venita välja ühte päevagi.
See ja isik sai abistavate programmide eest banni.
L&A
-
-