Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

HDmatu123 valvuriks

Arhiiv | Kandideerimine
    8
    10
    281
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • H
      HDmatu last edited by HDmatu

Teie mängusisene kasutajanimi: HDmatu123
      Discord: HDmatu#4711

Vanus (vähemalt 15!): 15

Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olin kunagi Hydreni kaas omanik. Server oli meil elus umbes 3-5 päeva, siis saime griifi. Serveri oli nagu hypixel, ainult bedrock edition.

Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitada farme, rääkida tesite inimestega, koguda raha ja koguda äripartnereid.

Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Võiks lisada juurde in-game voicechati kindlasti

Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):

Positiivsed:
      Olen tihti online
      Olen abivalmis
      Olen IT alas hea, kui on arvutiga probleeme, kirjutage.
      Olen aus

Negatiivsed:
      Võin minna kergesti närvi (aga mitte nii et hakkan chatis ropendama jne, selle jätan endale irl)

Olen väga konkureeniv nt keegi ütleb, et ta sai stack diamode, siis mina automaatelt ütlen et "ma sain 3 stacki 5 päeva tagasi" (mitte nii täpselt, aga ligikaudne)

Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
      Kui vastate jaatavalt, siis miks:

3 päeva ban ropendamise eest

mute 24h vaidlemise eest

Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
      Olen tavaliselt aktiivne õhtupoolikul, on olnud öid kus on mängitud 2,3,5ni.
      Olen kännukat mänginud alates oma 12 sünnipäevast (3 aastat umbes)

K 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • H6be
        H6be SPONSOR last edited by

Poolt

Uneleja 1 Reply Last reply Reply Quote -2
        • Uneleja
          Uneleja @H6be last edited by

Oskab ropendada, poolt

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • K
            Kooqa EHITAJA @HDmatu last edited by Kooqa

@HDmatu Kas sa mitte pole see, kes, tihti survi resettides kandideerib ja kui meeskonda ei saa siis kaob? Not sure tho
            Poolt

H 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • M
              MCKaevur last edited by

Pead poes discounti tegema haha 😉
              Poolt.

H 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • H
                HDmatu @Kooqa last edited by

@Kooqa Ei ole see isik, keegi teine.

• H
                  HDmatu @MCKaevur last edited by HDmatu

@MCKaevur Haha tänud, saab küll

L 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • L
                    LilKermitSwag @HDmatu last edited by

Poolt

• zerocolas
                      zerocolas last edited by

Kogu aeg närvis, poolt

• CCmees
                        CCmees JUHTKOND last edited by

Praegusel hetkel ei sobi meeskonda.

L&A

• Locked by  CCmees CCmees 
                        • Moved from Kandideerimine by  CCmees CCmees 
                        • 1 / 1
                        • First post
                          Last post
                        • Soovitan koostada avalduse meie Discord serverisse. Tulevikus hakkab saama ainult sinna neid teha.

• read more
                        • Teie mängusisene kasutajanimi: kaheksa8
                          Discord: kaheksa8
                          Vanus (vähemalt 15!): 18
                          Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkeseisuga ei oma ma kogemust meeskonnatöös Minecraft serverites. Siiski saan väita, et olen aktiivne mängija ja valmis panustama oma vabaaega teie serveris. Kuigi mul puuduvad varasemad kogemused serverite meeskonnatööga, siis olen valmis õppima, kohanduma ja panustama oma teadmisi, et aidata kaasa serverile ja luua positiivne mängukogemus.
                          Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamine tegevus serveris on ehitamine ja maailma avastamine. Hetkel olen täielikult pühendunud enda warpi ehitamisele, mis on saanud suureks projektiks ja nõuab palju aega ja tähelepanu. Minu eesmärk on luua huvitavaid struktuure, lisaks sellele naudin maailma avastamist ja uute kohtade uurimist, mis pakuvad uusi võimalusi.
                          Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Olen tähelepannud, et mängijatel on vaja maksta ala loomise eest, mis võib mõnele mängijale olla takistusena. Üks ettepanek oleks kaaluda, et meeskond määraks mängijatele alad. See muudaks meeskonnatöö sujuvamaks ja põnevamaks ning tooks rohkem tegevust, aidates samal ajal luua rohkem huvitavaid ja alasid serveris.
                          Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
                          Positiivsed:
                          Külm närv: Olen suuteline säilitama rahu ning suudan lahendada probleeme ka pingelistes olukordades.
                          Kiire õppimisvõime: Olen võimeline kiiresti omandama uusi teadmisi ja oskusi, mis aitab mul kiiresti kohanduda uute tingimustega.
                          Positiivne suhtumine: Olen sõbralik ja abivalmis.
                          Negatiivsed:
                          Ei pruugi alati kirjakasti tähele panna: Mõnikord võib mul olla raskusi kirjakasti jälgimisega, mis võib tähendada, et ma ei ole kohe teadlik serveri toimunust.
                          Kogemuste puudumine: Hetkel puudub mul kogemus meeskonnatöös Minecraft serverites, mistõttu pean valmistuma õpinguteks.
                          Ei ole just kõige jutukam: Mõnikord võin olla vähem jutukam, mis võib tähendada, et ma ei väljenda oma mõtteid ja ideid.
                          Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
                          Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pole põhjust.
                          Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen serveris veetnud 27 tundi ja olen valmis panustama suure osa oma ajast serverisse. Päevasel ajal olen võimeline olema serveris kuni 4 tundi ning suudan olla serveris ka öösiti, et tagada oma aktiivsus.

• read more
                        • Lisatud, lukku.

• read more
                        • Ma vajan counsellori, ma pooldan avaldust! (Valvuriks saada pole ka halb idee)

• read more

0

1.6k
                        Users

1.5k
                        Topics

13.0k