Kuidas sündis Sinu nickname?
-
Lihtsalt räägi, kuidas sündis Sinu praegune nickname.
Ise ostsin ammu ühe steami, mille nimi oli "MINTHYZ" mulle hakkas see nickname meeldima ja kasutan tänaseni. -
Sain ühes teises eesti mc servus banni mingi 5 aastat tagasi kui ehitasin kraanat, ja siis tegin alt konto nimega Kraanajuhtjuhan
-
Kunagi kui pelasin suht 24/7 csgo'd siis mu nimi oli Satanic (ei tea miks või kus kohast see tuli), aga siis ma hakkasin rohkem parkuuri, surfi ja Bunny Hop (edaspidi: Bhop) mappe mängima ja ma olin päris hea neis ja siis ma mõtlesin, et paneks nimeks omale Bhop. Agaa .. tuli välja, et see oli nö, võetud ühe YT kanali poolt, kes tegi csgo hacking videoid jms, siis mõtlesin, mis võiks olla sama tähendusega nagu ka bhop. Skipping, Leaping, Hopping olid kolm valikut mis ma suutsin välja mõelda (Ma olin sel hetkel mingi 11 ka, okei ). Sealt ma siis valisin omale Skipping. Mõtlesin, et võiks muuta midagi või teha lahedamaks vms. Siis arenes sealt: Skipping -> Skippin -> Skippi -> Sk1ppY -> SkYpp1 ja siis jäigi mulle SkYpp1. Sõbrad hakkasid mind Skyppi (Skaipi) kutsuma :c aga siis mingi paari kuu pärast mõtlesin, et see kõlab päris hästi isegi ja siis saabuski uus tegelane laivi nimega: Skuppii
-
Bbq sauce.
-
See postitus on kustutatud! -
Kuna mu lemmik energia jook on Red Bull, siis ma kunagi mõtlesin, et viiks oma mängunimed ka kokku antud nimega. Ei tahtnud panna samasugust, samas tahtsin, et nimi näeks hea välja. Sai minu nimeks HUllPUll... Mõned ajad hiljem, kui see nimi hakkas mul kuulsaks saama, siis hakati mulle teises mängus ütlema "Nicklamer" jne, kuna Hull Bull olevat mingi kuulsa värgi nimi. Googeldasin ja midagi isegi leidsin, aga et see kuulus oleks, ei tea. Nõuti, et muudaks. Ma punnisin vastu jne, ei tahtnud muuta, kuna antud nimi meeldis mulle. Aga siiski nime mõttes andsin alla. Kasutasin HUllPUll lühendit igalpool (H.P) ja uue nime tahtsin saada nendes tähtedes. Sealt siis tuligi HolyPoison (NB! Antud nimi muutub ära, seda ei jäta).
-
Kunstnik nimega Lizerial miksis kokku mu kunagise lemmik kiirtoidu restorani ja mu fake eesnime aasta 2015 alguses
-
@Eutanaasia Premium nimi https://namemc.com/profile/McRonalds.1
-
.
-
Kuna olen depressed enamus ajast.
-
Äratame vanu asju ellu
Kuna tahtsin MC premium kontot osta 5 aastat tagasi siis oli vaja nime. Kuna õde aitas mul seda osta siis ta aitas sammuti mul ka nime mõelda. Kuna õel on kass nimega Priimus siis mõtlesime et paneks Primus aga kuna see nimi oli võetud siis tuligi Primusboy, kasutasin seda nime umb 2 aastat. Mida aeg edasi seda rohkem hakkasin mõtlema et Primusboy on nii lapselik ja igav. Mõtlesin ja mõtlesin kui lõpuks cs:go MM'is üks venelane ei suutnud mu nime õigesti hääldada ja siis hüüdis mind Primka'ks (vb ei saanud mina tema hääldusest aru who knows). Ja nii sündiski Primka nimi tänu õele, kassile ja ühele venelasele
-
Siis kui ma väike olin, ei tulnud head mõtet pähe millist nime panna. Kuna väikestele meeldib ikka kasutada sõnu "pro", lühim numbrikombinatsioon on "123", siis paningi kokku need väljendid ja enda päriselu eesnime. Sellest sündis minu nimi arvutimaailmas. Siiamaani ei ole suutnud välja mõelda endale paremat nime.
-
Panin oma nime meme pärast kui kännukaga joinisin, ei teadnud et jään mängima lol
-
@KarlPro123 pane nimeks "de_eb", see on hetkel saadaval
-
(DarkCraft) Tekkis niimodi ma algul mõtlesin et mulle meeldib stx pimedas hänkida ss tänu sellel tuli mingi Põhi (Dark) mõtlesin et ma ei saa panna lic Dark ja ss mõtlesin võiks panna vastand (Light) Ss kasutasn DarkLight aga arvasin et see liiga basic mõtlesin nimele juurde midagi. Mõtlesin et mulle meeldib räigelt asju craftida. Ss ma mõtlesin panen DarkCraft aga kuna see oli ss mõtlesin Panen numbrid algul idee oli panna (1) aga see liiga scuffed.Mõttlesin et meil hädaabi number on (112) ss ma mõtlesin panen (122) Ja ss sündisgi (DarkCraft122)
-
Mu õe klassivenna nimi oli steamis Rubysters ja siis ma mõtlesin, et ta on nagu Ruby ja siis ma mõtlesin, et panen nagu Emerald ja tuli kuidagi Emestry
-
Youtube videost kunagi ammu: "TOP 10 gaming nicknames (Available) (Not taken)" vms lol
-
Kuna ma tahtsin olla basic ss esimene sõna mis pähe tuli oli " Mystic" kuna see oli taken tuli meelde et kunagi oli kännukas 2016-2017 mängija nimega "XxDragonBladexX" või midagi ( mai mäleta täpselt) Ja mõtlesin , et võtan need X-id ära. Kuna ma kirjutasin kiiresti ja ei viitsinud üle kontrollida kirjutasin lahtrisse "XxMysthicxX" Ootasin 1kuu ei ära vahetada aga siis oli "XxMysticxX" võetud pidin midagi uut välja mõtlema seega panin selle H-tähe vea järgi "HXxMysticxXH"
-
Mu mängusisene nimi on Ecion.
See tuleb sõnast Nice. Nice sõna asemel kasutasin kunagi sõna Noice, mida ka arvatavasti osad muud ka on kasutanud. Noice sõna lugedes lõpust alguse poole moodustubki mu InGame nimi, Ecion.
-