Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Blokeeringu eemaldus

Arhiiv | Unban avaldused
    3
    3
    115
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • SipelgaPoiss
      SipelgaPoiss last edited by SipelgaPoiss

Nimi: gold_artur
      Blokeeringu põhjust: Maailma reostus (Igavene ban)
      Karistaja nimi: CCmees, Medved

Miks soovid unbani saada:
      Soovin südamest pöörduda teie poole, et rääkida olukorrast, mis puudutab minu lapsepõlve lemmikserverit, kännukat, ning paluda teilt lahkelt võimalust eemaldada minu eluaegne blokeering. Mõistan täielikult, et minu mineviku halvad teod on põhjustanud tõsiseid tagajärgi ning ma sooviksin kasutada seda võimalust siin unban taotluses, et jagada teiega oma sügavat kahetsust ning lubada, et olen valmis muutuma ja saama paremaks inimeseks.

Alustuseks tahaksin südamest vabandada kõigi nende halbade tegude pärast, mis panid mind blokeeringu alla üldse. Mõistan nüüd, kui palju kahju ma põhjustasin serverile, rikkudes reegleid ja reostades serveri. Olen mõistnud, et minu käitumine oli vastuvõetamatu ning ma võtan täielikult vastutuse oma tegude eest. Tahan väljendada oma sügavat kahetsust ning lubada, et selliseid juhtumeid ei kordu kunagi enam.

Olen veetnud palju aega ja vaeva, et mõista oma mineviku halbade tegude tagajärgi ning olen kasutanud seda aega ka enda isikliku kasvamise ja arengu jaoks. Olen sügavalt kaalunud oma käitumise mõju teistele ning olen õppinud hindama sõbralikkust, empaatiat ja austust ka meeskonna vastu. Olen teinud teadliku otsuse muuta oma suhtumist ja käitumist, et olla parem inimene ja väärtuslik liige kännuka kogukonnas.

Luban, et edaspidi teen jõupingutusi, et tõestada, et ma olen muutunud. Kavatsen järgida serveri reegleid ja põhimõtteid ning toetada serveri ühtsust ja heaolu. Soovin luua positiivseid suhteid teiste mängijatega ning olla eeskujuks uutele liitujatele.

Palun võtke arvesse minu siirast kahetsust ja soovi saada paremaks inimeseks. Olen valmis võtma vastu igasugused meetmed, et taastada usaldusväärsus, mille olen kaotanud oma mineviku halbade tegude tõttu. Andke mulle teine võimalus näitamiseks, et olen muutunud ja valmis panustama kännuka kogukonna positiivsesse arengusse.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Krisss18
        Krisss18 last edited by

Mis tehtud, see tehtud. Ei poolda pagenduse eemaldamist.

• CCmees
          CCmees JUHTKOND last edited by

Ei.

L&A

• Locked by  CCmees CCmees 
          • Moved from Unban avaldused by  CCmees CCmees 
          • 1 / 1
          • First post
            Last post
          • 1.1. Keelatud on kasutada abistavaid programme (fly, speed, jesus, spider, fastbow, antiknockback, xray, killaura, chestesp, macrod hiirtel (mis teevad suure ebainimliku CPS-i jne), v.a autoclickerit plokkide asetamiseks ja lõhkumiseks ehitustöödel. Skypvps on lubatud autoclickerit kasutada üksnes XP ja lumepallide loopimiseks.
            (karistus - max igavene blokeering, esimene rikkumine 7d ban, teine rikkumine 14d ban)

• read more
          • B

Sinu nime: Buustujurger
            Blokeeringu põhjust: Kasutasin xp farmis autoclickerit
            Karistaja nime: Hapukoore_salat

Miks soovid unbani saada: Kasutasin xp farmis autoclickerit ning sain banni kuid arvan, et karistus on ebaloogiliselt pikk. Istusin farmis kui sain 7meks päevaks banni mis minu arust on autoclickeri eest väga karm. Saan aru, et autoclicker on reeglite vastane kuid ikka arvan, et 7 päeva on lihtsalt ebaloogiline. Saan aru, et karistus peab jääma kuid loodan, et seekord lühem.

• read more
          • 4448f3b2-4b6c-42cd-97c3-618ccf5ba140-image.png
            mis kostad peremees

• read more
          • T

Breedisin oma lambaid enda kodus ja siis järsku viskas mind mängust välja ja ütles, et Babagoii bannis mind abistavate vahendite pärast. Palun ütelge mulle millal ma kasutasin abistavaid vahendeid!

Soovin saada unbanni võimalikult kiiresti kuna mind banniti põhjuseta!

• read more

0

1.6k
          Users

1.5k
          Topics

13.0k