H4puKurk Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: H4puKurk
Discord: andryy#8604
Vanus (vähemalt 15!): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen huvitatud meeskonnatööst ning ka valmis õppima uusi asju. Olen ise olnud korduvalt abistaja, aga see oli aastaid tagasi, aga kindlasti peaks üle kordama asju.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Põhiline tegevus serveris on rankup grindimine, farmide ehitamine, kaevandamine, teiste abistamine ja teistega suhtlemine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Pole midagi halba, vähemalt mida ma oleks tähele pannud, aga võiks toimuda erinevaid evente- pvp eventid, building jms eventid.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Minu positiivseteks külgedeks on: Olen väga aktiivne, sõbralik ja abivalmis.
Negatiivne külg on, et vahest võib tekkida, et olen väga vaikne.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Eks kindlasti mõned kirjakasti rikkumised on, aga hetkel midagi pähe ei hüppa.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Ma olen kännukat mitmeid aastaid mänginud, olen tuttav serveri reeglitega. Minu praegune mänguaeg on 145h ja ma mängin päevas vähemalt 3+ tundi. Olen väga aktiivne ning valmis panustama meeskonna töösse. -
Lisatud.
L&A
-
-