Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

kandideerin

Arhiiv | Kandideerimine
    5
    7
    148
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      keitionpro last edited by

Teie mängusisene kasutajanimi:keiti
      Discord:gamer2.11
      Vanus (vähemalt 13!):12
      Kogemused & oskused ehitajatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Olen olnud Malevis ehitaja, kuskil ameerika serveris olin ka mode vms ei maleta.
      Mis on teie põhiline ehitusstiil (tüüp, nt modern või medieval jne):Ehitan palju luksuslikke hooneid jne
      Pildid teie tehtud ehitistest (vähemalt 4 tükki, väga ilusate ehitiste puhul piisab 2-st):pole kahjuks teinud pilte neist 😞
      Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:1 kord ropendamise eest warn
      Kui vastate jaatavalt, siis miks:
      Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):mängin peaaegu igapäev.

ItzWolfy 2 2 Replies Last reply Reply Quote -3
      • K
        keitionpro last edited by

vabandust aga mul ikka on pildid ilusatest majadest 😞 kuidagi akki saaks naidata?

K 1 Reply Last reply Reply Quote -3
        • K
          keitionpro @keitionpro last edited by

akki saan meeskonnale dmi saata?

SipelgaPoiss 1 Reply Last reply Reply Quote -3
          • SipelgaPoiss
            SipelgaPoiss @keitionpro last edited by

@keitionpro Vastu, pole vaeva nähtud imo, vanus pole isegi piisav, verd pole valatud, eesti keele oskus 3-, mulle isiklikult ei meeldinud need ehitised malevas mis n2gin.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • ItzWolfy
              ItzWolfy @keitionpro last edited by

@keitionpro Vastu!!! Vanus liiga väike, lugemis oskus puudulik, Eesti keele oskus NÕRK! Pigem mine õpi koolis 1 aasta veel ja proovi uuesti. Maleva ehitised ajasid nutule. Palju on iga päev? Ma samuti IGAPÄEV käin sital ei veeda väga kaua aega seal aga käin ikka.

• 2
                2BadForMe @keitionpro last edited by 2BadForMe

@keitionpro Olen isiklikult vastu. Põhjuseid sellele negatiivsele arvamusele on mitmeid.

1. Kahjuks pean tõdema, et vanust pole Teil piisavalt ehitaja rolli jaoks. Kuna vanust on kahjuks liiga vähe, siis kardetakse, et haamer kukub ehitamise käigus kellegile pähe.

2. Seda kirjutades pidin ma nutma, teades, et Teie eesti keele oskus vajab koolitusi. Palun Teilt siiralt, et Te oma eesti keele oskust arendaksite. Teil peavad olema väga vajalikud teadmised ehitusplaanide mõistmiseks.

3. Olnud käinud Malevas Teie ehitisi vaatamas ja peab tõdema, et arendusruumi on palju. Ehitaja roll oleks Teile vägagi kasulik, kuid kahjuks on ehitajatel vaja suuremaid oskuseid. Kruvikeerajat suudab igaüks käes hoida, aga kõik ei suuda kruvi keerata.

4. Ehitajad ei tohiks üldsegi ropendada. Te peaksite olema eeskujulikud liikmed ühiskonnas, mistõttu mu vastus on ka negatiivne.

Teil on veel palju õppida ja loodan, et tulevikus Teid Soomes ehitamas ei näe.

-2BadForMe

• CCmees
                  CCmees JUHTKOND last edited by

@keitionpro ütles kandideerin:

Vanus (vähemalt 13!):12

Lisaks pole ka pilte.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • Locked by  CCmees CCmees 
                  • Moved from Kandideerimine by  CCmees CCmees 
                  • 1 / 1
                  • First post
                    Last post
                  • Soovitan koostada avalduse meie Discord serverisse. Tulevikus hakkab saama ainult sinna neid teha.

• read more
                  • Teie mängusisene kasutajanimi: kaheksa8
                    Discord: kaheksa8
                    Vanus (vähemalt 15!): 18
                    Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkeseisuga ei oma ma kogemust meeskonnatöös Minecraft serverites. Siiski saan väita, et olen aktiivne mängija ja valmis panustama oma vabaaega teie serveris. Kuigi mul puuduvad varasemad kogemused serverite meeskonnatööga, siis olen valmis õppima, kohanduma ja panustama oma teadmisi, et aidata kaasa serverile ja luua positiivne mängukogemus.
                    Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamine tegevus serveris on ehitamine ja maailma avastamine. Hetkel olen täielikult pühendunud enda warpi ehitamisele, mis on saanud suureks projektiks ja nõuab palju aega ja tähelepanu. Minu eesmärk on luua huvitavaid struktuure, lisaks sellele naudin maailma avastamist ja uute kohtade uurimist, mis pakuvad uusi võimalusi.
                    Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Olen tähelepannud, et mängijatel on vaja maksta ala loomise eest, mis võib mõnele mängijale olla takistusena. Üks ettepanek oleks kaaluda, et meeskond määraks mängijatele alad. See muudaks meeskonnatöö sujuvamaks ja põnevamaks ning tooks rohkem tegevust, aidates samal ajal luua rohkem huvitavaid ja alasid serveris.
                    Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
                    Positiivsed:
                    Külm närv: Olen suuteline säilitama rahu ning suudan lahendada probleeme ka pingelistes olukordades.
                    Kiire õppimisvõime: Olen võimeline kiiresti omandama uusi teadmisi ja oskusi, mis aitab mul kiiresti kohanduda uute tingimustega.
                    Positiivne suhtumine: Olen sõbralik ja abivalmis.
                    Negatiivsed:
                    Ei pruugi alati kirjakasti tähele panna: Mõnikord võib mul olla raskusi kirjakasti jälgimisega, mis võib tähendada, et ma ei ole kohe teadlik serveri toimunust.
                    Kogemuste puudumine: Hetkel puudub mul kogemus meeskonnatöös Minecraft serverites, mistõttu pean valmistuma õpinguteks.
                    Ei ole just kõige jutukam: Mõnikord võin olla vähem jutukam, mis võib tähendada, et ma ei väljenda oma mõtteid ja ideid.
                    Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
                    Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pole põhjust.
                    Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen serveris veetnud 27 tundi ja olen valmis panustama suure osa oma ajast serverisse. Päevasel ajal olen võimeline olema serveris kuni 4 tundi ning suudan olla serveris ka öösiti, et tagada oma aktiivsus.

• read more
                  • Lisatud, lukku.

• read more
                  • Ma vajan counsellori, ma pooldan avaldust! (Valvuriks saada pole ka halb idee)

• read more

0

1.6k
                  Users

1.5k
                  Topics

13.0k