kandideerin
-
Teie mängusisene kasutajanimi:keiti
Discord:gamer2.11
Vanus (vähemalt 13!):12
Kogemused & oskused ehitajatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Olen olnud Malevis ehitaja, kuskil ameerika serveris olin ka mode vms ei maleta.
Mis on teie põhiline ehitusstiil (tüüp, nt modern või medieval jne):Ehitan palju luksuslikke hooneid jne
Pildid teie tehtud ehitistest (vähemalt 4 tükki, väga ilusate ehitiste puhul piisab 2-st):pole kahjuks teinud pilte neist
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:1 kord ropendamise eest warn
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):mängin peaaegu igapäev. -
vabandust aga mul ikka on pildid ilusatest majadest kuidagi akki saaks naidata?
-
akki saan meeskonnale dmi saata?
-
@keitionpro Vastu, pole vaeva nähtud imo, vanus pole isegi piisav, verd pole valatud, eesti keele oskus 3-, mulle isiklikult ei meeldinud need ehitised malevas mis n2gin.
-
@keitionpro Vastu!!! Vanus liiga väike, lugemis oskus puudulik, Eesti keele oskus NÕRK! Pigem mine õpi koolis 1 aasta veel ja proovi uuesti. Maleva ehitised ajasid nutule. Palju on iga päev? Ma samuti IGAPÄEV käin sital ei veeda väga kaua aega seal aga käin ikka.
-
@keitionpro Olen isiklikult vastu. Põhjuseid sellele negatiivsele arvamusele on mitmeid.
-
Kahjuks pean tõdema, et vanust pole Teil piisavalt ehitaja rolli jaoks. Kuna vanust on kahjuks liiga vähe, siis kardetakse, et haamer kukub ehitamise käigus kellegile pähe.
-
Seda kirjutades pidin ma nutma, teades, et Teie eesti keele oskus vajab koolitusi. Palun Teilt siiralt, et Te oma eesti keele oskust arendaksite. Teil peavad olema väga vajalikud teadmised ehitusplaanide mõistmiseks.
-
Olnud käinud Malevas Teie ehitisi vaatamas ja peab tõdema, et arendusruumi on palju. Ehitaja roll oleks Teile vägagi kasulik, kuid kahjuks on ehitajatel vaja suuremaid oskuseid. Kruvikeerajat suudab igaüks käes hoida, aga kõik ei suuda kruvi keerata.
-
Ehitajad ei tohiks üldsegi ropendada. Te peaksite olema eeskujulikud liikmed ühiskonnas, mistõttu mu vastus on ka negatiivne.
Teil on veel palju õppida ja loodan, et tulevikus Teid Soomes ehitamas ei näe.
-2BadForMe
-
-
-
-