Ehitaja
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Frankestain
Discord: Tooming
Vanus (vähemalt 13!): 23
Kogemused & oskused ehitajatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
kogemusi on kuskil umbkaduselt 4aastat ja minu oskused ehitajatöö puhul on et iga asi mis ma alustan viin lõpule,Selle pärast mulle meeldibki üksi päini ehitada kuna siis ei pea kedagi jälgima kas teeb õigesti või valesti.Olen ehitanud Spawne,külasi,Maju.Ja mul on hea omadus see et kõik oma projektid mõtlen oma peas ise välja ja lasen seejärel lihtsalt loomigul joosta.
Mis on teie põhiline ehitusstiil (tüüp, nt modern või medieval jne):
Minu põhiline ehitusstiil on Keskaeg ehk medievalstiilis hooneid ehitada.Olen 5aastat ehitanud selles stiilis maju ja tuleb tõdeda et minu vaatenurga alt on see üks ilusamaid ehitusstiile.
Pildid teie tehtud ehitistest (vähemalt 4 tükki, väga ilusate ehitiste puhul piisab 2-st):
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Ei ei ole saanud karistada
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Olen vägagi aktiivne mängija igapäevaselt olen online ja tegelen oma küla ehitamisega.Vahest räägin chatis inimestega juttu aga muidu ja üleüldiselt meeldib rohkem oma ette tegutseda ja küla rajada.Aga kui inimestel on abi vaja siis aitan alati sest olen väga hea südamlik inimene ja hoolin kaasmängijadest.Ja loodan et mina oma panusega suudan muuta meie serverit veelgi paremaks ja tugevamaks. -
- Rohkem ehitistest pilte
- Vanus ja eesti keele õigekeel ei klapi omavahel
-
Ühe ehitise põhjal ei saa täiesti aru sinu ehitusstiilist. Kuna ei ole ka rohkem pilte, ei saa praegu ehitajaks.
L&A
-
-