kippy | Ehitaja kandideerimine
-
INFORMATSIOON
-
Mängusisene kasutajanimi:
klppy -
Discord:
kippv -
Vanus:
17
KÜSIMUSED
-
Kogemused & oskused ehitajatöö puhul:
Eelnev kogemus algab alates 2019 algul, kui hakkasin ehitamist natuke rohkem tõsisemalt võtma, arvates välja eelneva 9 aasta kui olen Minecrafti mänginud. Küll aga olen selle paari aasta jooksul, mil ehitanud olen ma erinevates serverites olnud ehitaja ning muu abimees (SchoolRP [2021-2023], Pame [2020], CubedCraft playerservers [2021-2022], SkyKingdoms [2019], erinevad Hypixel housingud [2020-2022] jne), k.a muidugi ka Kännukas ise (2019-2020, nimega Kipto/KiptoYT).Samuti jääb ka mainida erinevad ehitusvõistlused, mida olen omakorda võitnud nagu nt. Wortex ehitusvõistlus (2020), Pame ehitusvõistlus (2020), Celestial ehitusvõistlus (2021), SkyKingdoms building competition (2021), Viksit ehitusvõistlus (2023 lõpp) jne.
Ehitusmeeskonnaga oskan ma ümber käia, olen oma kogemuse eelnevalt saanud ning usun, et sellega probleeme ei teki, ent eelistan rohkem ehitada üksi kui grupiga. -
Mis on teie põhiline ehitusstiil:
Otseselt peamist 'stiili' pole, olen valmis kõike ehitama kui selleks vajadus, kuid kindlasti kus ma kõige paremini paistan välja on terrain ehk maastik, sisustus ning struktuurid (Majad, tornid, platvormid vms). -
Pildid teie tehtud ehitistest:
Minu portfoolio ehitistest leiab siit (Vajuta lingile). -
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Jah
LISAINFORMATSIOON
-
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Ajalugu mul Kännukas jagub on lihtsam öelda, kuid rangemad karistused on olnud aastatel 2020-2022. Juhtkond oskab ise selle kokku panna miks. -
Lisainfo:
Viimastel aastatel ei ole ma olnud just kõige aktiivsem tegelane Eesti kommuunides, kuid lähiajal olen proovinud ennast rohkem süveneda sellesse. Peamine põhjus võib olla ehk selles, et minu huviala 'gamemode' eriti ei satu ette. Küll aga olen valmis ehitama, kui selleks vajadus.
Aitäh lugemast!
-
-
Poolt, abikäsi alati tarvis.
-
bump ^^
-
Hetkel vastu ei võeta.
L&A
-
-