jyri209
-
Teie mängusisene kasutajanimi: jyri209
Discord: ending#4678
Vanus (vähemalt 15!): 21
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen omanud/hallanud mõnda sahtliprojekti. Olen kunagise admini "Eustis" kontoga Kännukat modereerinud (ca 5-6a tagasi). Minecraftiväliselt olen eluaeg meeskonnana õppinud töötama & suhtlus on tugeva koostöö alus.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamiselt huvitun rahast & kõrgetest tasemetest
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Mul ei ole vaja siia pudrumägesid kokku valetada. Server on olnud enamgi kui mängitav juba 5a (kui kunagine lag välja arvata).
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Kõik alustaksid positiivsetest, mina negatiivsest. Ma olen ülbete pubekatega äärmiselt range & ei salli üleolevust. Ma tunnen, et isegi Minecrafti maastikul võiks vallata teiste mängijate vastu austus ning kui keegi ei ole tujus seda soovi täitma, siis ma annan talle sellest teada. Positiivsetest nii palju, et ma olen täiesti konksus sellest mängust. Tänu sõltuvusele olen ma aktiivne ning hoian chatil alati silma peal.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jep
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Alles just sain, sest 3 kutti üritasid ühe kuti moraali madalamale kui muru suruda ning suhtluse käigul lupsas roppus mu sõrmedelt- karistus oli täiesti õigustatud.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Töö kõrvalt on mul väga palju vaba aega argipäeva õhtuti. Töödates helinduses ja peokorralduses on mul peamiselt hõivatud nädalavahetus ning mõnel haruldasel mõõnal leian ka sinna aega. Otsest karjäärivõimalust ma siit avaldusest ei oota, kuigi loodan, et ma saan selle Valvuri tiitli, et respekt ja austus käiksid läbi minu nüüdsest käsikäes. Kõike head! -
Igati mõistlik ja adekvaatne isik tundub. Palju õnne, olete valitud Valvuri positsioonile!
-
Kogu rohkem mänguaega serveris ja proovi soovikorral uuesti.
Hetkel jääb lisamata.L&A
-
-