HeliosAtom Valvuriks!
-
Teie mängusisene kasutajanimi:
Discord:
HeliosAtomVanus (vähemalt 15!):
26Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Lisaks kunagistele Eesti MC kuldajastu suurserveritele olen vahelduva eduga Kännukas ka mitu korda meeskonnas olnud valvuri, abistaja ja moderaatorina.
Staaž Kännukas on umbes 8a.Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Ehitamine, ehitamine ja ehitamine.Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Ei oska kohe midagi halba oelda, ainuke asi mis ehitajana meenub on see, et mängu alguses on liiga vähe raha, et decent maaala omale claimida ja see on veits tüütu, õnneks siiani on kaasmängijad rahaliselt toetanud mind uues mapis alustamiselPositiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivne:
-Generally nice guy
-Hea kannatus
Negatiivne:
-Ei ole serveris väga aktiivne üldiselt
-Ei ole alati 100% fookuses serveris toimumuvaga kui ehitusprojektid käsil (kui just midagi suurt pole mis jääb igaljuhul silma)Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Ei meenu kohe üldse, aga nii pika aja jooksul kindlasti olen mingi hoiatuse saanud, Ban-i ega Mute-i pole saanud.Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Ei hakka sugarcoatima, mul päris tegevusterohke elu nagu vanus juba vihjata võib, seega Valvurist kõrgemale ennast ei näe, alguses olen kindlasti palju aktiivsem kui uus map avatakse.Püsige mõnusad,
H
-