LuckyCoin2003 valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: LuckyCoin2003
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): chickennuggwts#7955
Vanus (vähemalt 13): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemused kahjuks puuduvad
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Lihtsalt survivali mängimine. Mulle meeldib, et Teie serveris on tore meeskond ja Teil on üleüldiselt super server.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kusjuures ei ole midagi halba. Mulle see server meeldib väga. Üks parimaid kindlalt.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed: Ma olen hea suhtleja, külma närviga, lisaks olen ma sõbralik ja alati valmis aitama, kui vaja. Suudan õppida kiiresti oma vigadest. Mul on ka väga hea eesti keele oskus.
Negatiivne: Kasutan natuke vahepeal slängi ning mul pole kogemusi valvuriks olemisel.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Kuna minul ja mu väiksemal vennal on kasutajad sama ip aadressiga. Väike vend griifis kahte mängijat ning sai bänni. Seejärel sain mina, kuigi ma ei teinud midagi. Admin ütles, et meil on sama ip aadress ja tema ei teadnud, et me tegelikult 2 erinevat inimest oleme. KUIGI! Ma olin terve selle teema ajal serveris ja tegin oma asju...
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Mängin minecrafti iga õhtu. Tavaliselt kuskil 2-3 tundi. -
Lisainfo juurde veel see, et discordis olen koguaeg online. Lihtsalt koolis ei pruugi saada koguaeg vastata.
-
Pole väga sees näinud, seega praegusega ei aga mu arvamus võib muutuda.
-
Pole kordagi sees näinud hetkel. Vastu
-
- Puudub eelnev kogemus
- Vanuse kohta kahtlen kuna 16-aastase kohta liiga lühike
- Varasemalt saanud karistada Kännuka serveris
- Tundmatu, pole varem kohanud
VASTU
-
Sinu mänguaeg on vaid 2 tundi ja 23 minutit. Sellise ajaga ei ole sa küll saanud piisavalt tutvuda meie serveri ja mängijaskonnaga.
-
@Hwunz Kui sa pole mind varem kohanud, siis kuidas saad öelda, et ma olen oma vanuse kohta lühike?
-
@LuckyCoin2003 avaldus sinu vanuse kohta lühike ja nagu Karl ütles siis su playtime alles mingi ca 3 tundi.
Ilmselt L&A
-
@Hwunz Selge
-
@LuckyCoin2003 ei taha pahapärast aga see tuleb sulle endale kasuks.
Mängi Kännuka minecrafti serveris natuke aega ja siis kandideeri uuesti. Võin ausalt öelda, et Kännukas on mitut sorti inimesi ning seda keskkonda peab enne kandideerimist tundma õppima.
Kui sulle ei meeldi olla tsiviilisik siis saad tellida serveri siseseid teenuseid Kännuka veebipoest.
Kogemusi mis puudutavad meeskonda saad õppida näiteks teiste pealt, õpetused alafoorumis palju erinevaid õpetusi, et selgeks teha endale nii mõnigi asi. -
Vastu, mängi umb 48h veel siis kandideeri uuesti
-
Ebaaktiivne, lukku.