Kanditeerimine Valvuriks - Blacksamurai204
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Blacksamurai204
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Discord: Sigmar Treumann#7574
Vanus (vähemalt 13): 27 (29.04.1992)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemused suured olnud meeskonnas Ultragamingus (admin), Klotscraft ( abistaja - admin), Crafter universes (korrahoidja), vikingis jne. Omanud 5 serverit Facecraft, wowcraft, ja samurai-reborn, Samurai ja viimati Samuraimc.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Eelistusena survival aga saan ka muudega hakkama ja olen sõbralik ja vastutustundlik.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kui inimesi rohkem sees siis ainuke suurem viga mis silma survivalis jäeb on block lag.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed küljed: Sõbralik, Abivalmis ja kohusetundlik. Halvad küljed: kahjuks ei ole üle 3-4 tunni aega sees olla. Ja natuke asjad meelest läinud mis vajalikud kuna üle aasta vahepeal ei mänginud minecrafti.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ei ole
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsus 3-4 tundi ja väga sõbralik ja alati valmis aitama kui abi vajatakse. Kuna kui olen meeskonnas ehk abistaja siis on see alati esmatähtis. -
Ennem peaks ikkagi valvurist alustama + ei ole sind isiklikult küll kordagi inimestega suhtlemas näinud, seega hetkel vastu.
-
Kandideerimine käib ikkagi valvuriks ja teiseks, ei ole eriti näinud serveris. Vähemalt survivalis mitte.
Hetkel Vastu.
-
Mängin enamjaolt 21-03.00 ja op survis aga kuskil infot pole millest algab mina ei leidnud.Uurin veel.
-
aga suur tänu tagasiside seda alati vaja.
-
"Kandideerimise formaat (kandideerida saab ehitajaks või valvuriks, veteranid saavad ka kohe abistajaks)"
Sinu mänguaeg on vaid 1,45 tundi, mis on väga vähe selleks, et Kännukat piisavalt hästi tundma õppida.
-
rohkem lihtsalt ostsin premi ja hakkasin sellega
-
Andsin sellest ka teada Timole emailil lege kätte saamiseks.
-
Tegelt mängind kännukas juba 2014 aastast alustades Bensword331 vahepeal Superman hiljem ja eelnev oli Supermees1 nüüd siis see.
-
Poolt.
-
Tänan
-
Pole isiklikult kunagi serveris näinud.
Vastu! -
@Ruxxz imelik ma küll täna nägin sind ja ka sinu sees oleku ajal helpopis protti küsisin millele lõpuks reageeris pärast 10 minutit üks abistaja aa eile ka nägin ehk põhimõtteliselt kui pole mind sees näind siis ei loe sa chatti ja ei vaata ka tabi.
-
Vastu, sest sinuga liiga palju halbu kogemusi.
-
Pole nännu sind niiet vastuuu
-
Vastu
-
Vastu, valetap kokuaek
-
@Ryxor millised halvad kogemused sooviksin teada ise ma ei tea, et oleksin sinuga halvasti käitunud? Selliste süüdistuste puhul sooviksin juba tõendeid kuna muidu see laim.
-
@real-parmujaan Mida ma sul valetanud? Vanust? Või mida kui arvad, et vanust tule discordi ja võin oma id kaardi näidata. Selliste süüdistuste puhul soovin juba tõestust kuna vastasel juhul laim ja peaks servu reeglitega karistatav olema.
-
@Matu69 Kas sa survis mängid 17-00.00 ajal või siis mõnel päeval 21-03.00 ajal siis näeksid.