Probleem serveri sisenemisel
-
Soovisin registreeruda serverisse kuid utleb, et ei ole voimalik mitut kasutajad teha.Ise olen kunagi vb aasta tagasi manginud Teie serveris kuid see oli ka vanal arvutil. Hetkel uus arvuti ja vanu kasutaja andmeid pole alles. Siuke tunne, et ta jattis mind meelde internetti IP kaudu. Kas on voimalik delete-da vana kasutaja minu IP-lt, et ma saaks registreerida uut kasutajad ja mangida?
Sest ei nickname ega parooli ja muud andmeid ma ei maleta ega tea ka.
-
Reset ruuterile?
-
Sama asi. Ehk on voimaliks kudagi delete-da minu IP-lt kasutaja, et ma saaks registreeruda
-
Võimalik, et sulle on sattunud mõni teine IP, proovi ruuteri resa.
-
Tegin ruuterile restarti kuid serveri registreerimisel utleb samat asja
-
Kas sa restartisid või resetisid?
-
googelda how to reset router
-
Igal ruuteril pole sama. Mõnel peab settingutest mõnel mingi pulaga vajutama
-
Õpetusi on erinevaid
-
Kui ruuteril on kirjas Reset ja seal on auk. Siis võta mõni terav asi ja vajuta sinna auku
-
Ruuteril tagakuljel on resetimis auk kuhu noelaga sai torgatud ning ruuter resetitud.Serverisse ikkagi ei saa. ma arvan,et nuud peavad adminnid midagi ette votma.Server ei lase mul kasutajat teha,sest arvatavasti ongi minu netiga tehtud kasutaja kuid andmeid ma ei tea neid.Teil ju naha logides,mis ip-lt jne sisenetakse.Minu sisenemisel te naete ip millelt ma uritan connectida ja labi selle voite ju te leida kasutaja ja see deleted.Ja siis ma peaks sisse saama.
-
VPN on su ainuke võimalus siis või lased oma interneti provideril IP ära vahetada, sest sul üpris suure tõenäosusega staatiline IP, sellepärast restart ei aidanudki.
-
Vana ja seisev teema.
L&A