pandaAnni14 valvuriks kännukasse
-
mängusisene kasutajanimi:: PandaAnni14
mind saab iga kell kätte discordist Panda#1766
olen 15 aastane
Olen varem olnud valvurina sõbrate serverites ja enda õeja mul on olnud kaa ise endal server mille sulgesin
minu põhiline tegevus kännuka serveris oleks aidata inimesi kelle on abi vaja ja valvata kuidas inimesed vestlevad teise inimestega ja muidugi mängus mängimine
minu arvates kännukasse võiks lisada siukese asja kui keegi ropendanb siis ta paneb talle mute 5 mintuiks ja võiks rohkem mänge olla ja üritusi rohkem inimesed võiksid ka rohkem võtta osa serveri üritustesd
jah olen saanud paar korda mute kuna olen kasutanud väga halba sõna väljendit ja olen müistnud eda vigasid ja edaspidi eii kasuta siukesd keel minu
kohda teavet
olen tavaline 15 aastane tüddruk mulle meeldib mängida erinevaid mänge tavaliselt mängin koos sübradega olene üsna aktiivne mulle meeldib aidata inimesi mul on kaa väga hea keele raamat
soome keel
inglise keel
: rootsi keel
vene keel
ja muidugi Eesti keel
tervitates PandaAnni14
-
mängusisene kasutajanimi (PandaAnni14)
discordi ( Panda#1766)
Vanus ( 15)
minu oskused valvuri töö puhul on täjesti tavalised olen olnud varem meeskonas ja olen olnud apilisena kaa olen olnud paari sõbra serveris valvur
minu põhiline tegecus on kännuka serveris aidata teisi ja ise mängust osa võtta ja keelata inimesi vale kõne pruuki kasutamist
kännukas otseselt midagi halba ei ole aga ohkem võiks olla serververi õritusi .
ja muidugi kaa shopis võiks kaa olla rohkem asjupositiivsed pooleed
.oskan inimestega hästi läbi saada ja vajaduse korral aitada
.pean alati kui keegi hakkab vaidlema ma ei hakka prääksuma vastu mul on hea iseloomnegadiivsed pooled
.vahepeal inimesed võivad närvi kui kordvalt öldajse et ära kirjuta capsiga
. vahebeal võib tulla kirja vigu kuna olen eland soomes ://
jah olen küll saandu kännuka serveris karistada paar korda mute saandu rohkem midagi muud ei ole olnud
teavet minu kohda
No olen 15 aastane tüdruk elan tavalises väikses kohas
mängin palju minecraft koos sõbradega palju ja olen serveris kaa palju uus sübru saan
mul on kaa väga hea keele raamatuga
ma oskan rääkida
soome keelt
inglise keelt
rootsi keelt
vene keelt
ja eesti keeltja se ongi kõikk loodan et minu kandideerimist võetakse tõsiselt ja loodan et mind se üllatatakse ja pääsen kännuka serverisse valvurik aitaksin inimesi suurima hea meelega
tervitates PandaAnni14
-
Pean jääma vastu. Palju kirjavigu ja ma ei saa aru mis sul selle teema loomisega juhtus? Lisaks sellele on siin palju vigu veel.
-
Tõesti lihtsaid kirjavigu on palju, võib küll mõni apsakas olla siiski nt. tüdruk võiks ikka õigesti kirjutada, sest see on üks lihtsamaid sõnu. Kahjuks pean praegu vastu olema
-
@PandaAnni15
Poolt
Väga tore tüdruk oled. Aitad pidevalt mind mu depressiooni ajal ja vastupidi.
Kirjavigadega on probleem jah aga vähemalt on sellest aru saada ja mõte saab ka edastatud. Keegi meist ei ole perfektne.
-
Nõustun Emestryga, pealegi on avaldus liiga lühike. Praegu vastu!
-
Ja rahvas ütleb Hetkel VASTU, Hakkan Sinu kirjavigu välja tooma Jah, ma olen kiusupunn
- puhul on täjesti. Täiesti!
- varem meeskonas. Meeskonnas!
- Ka on ühe a'ga mitte Kahega!
- põhiline tegecus Tegevus!
- positiivsed pooleed Pooled!
- serververi öritusi Üritusi!
- negadiivsed Negatiivsed!
- jah olen küll saandu Saanud!
- teavet minu kohda Kohta!
- ja se See!
- ongi kõikk Kõik!
No see et ''Elasid soomes'' on kõige lollakam vabandus minu arust ja sa kindalsit pole 15, võiks parem olla.
Kui oleksin Sinu eesti keele õpetaja annaks selle avalduse eest 2 või 3 pika miinusega!
Kui on probleeme kas poolt või vastu siis see peaks aitama! -
Vastu!
-
Eelnevalt toodud põhjuste näol pean sinu kandidatuuri kahjuks VASTU olema.
-
6 vastu juba.
-
Vastu, solvab koguaeg!!
-
7 vastu
-
@Emestry real parmujaan on fake acc prob
-
on aidanud mind kirja vigu tõesti aga mina iga tahes olen POOLD
(ja ma tean et mul on rohkem kirjavigu)
-
Vastu, sest kirjavigu oli palju ja avaldus tundus väga tühi ja lühike kui nii võib öelda.
-
kirjavigu võis palju olla ag nendele võib kaa oma põhjus olla
-
@real-parmujaan millega ma ei tea sind solvand olen kui tohida küsib
-
Olen vastu kuna eelnevalt on toodud mõjuvad põhjused välja.
@V2gaP6nev - Parmujaan ei ole kellegi ALT vaid täiesti tavaline liige Kännukas vanadest factionsi aegadest, 1.12+ mappides oli juba isik koos teiste oma liikmetega : Saikoo, zentrics, AuraPr0 ja teised.
-
@Hwunz mille pärast ta siis mind laimama hakkas?
-
@PandaAnni15 ütles pandaAnni14 valvuriks kännukasse:
kirjavigu võis palju olla ag nendele võib kaa oma põhjus olla
Palun loe ennem oma lause läbi kui postidad
Sest siin on neid 2