kandideerimise formaat
-
Teie mängusisene kasutajanimi: casapr
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):
Vanus (vähemalt 13):olen 14. a vana
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): kogemusi ei ole aga kuskilt peab ju need saama. Ei tea kas võttade seda kogenuse alla või mitte aga olen mänginud minecrafti 8a
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): mina ehitan.,kauplen,ehitan ja räägin teistega juttu
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): võiks olla endi, nether mapi restart iga 1 nädal või nii
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): ma ei ropenda ja ei mölise. Mõnikord lähen närvi aga harva.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: ei
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): 4
3-8h mõni päev mõni üritus või midagi siis ma väga ei mängi mul on ikkagi eraelu ka.Ps: tahan saada valvuriks
-
@kappart ütles kandideerimise formaat:
Teie mängusisene kasutajanimi: casapr
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): lookwhaticando#4121
Vanus (vähemalt 13):olen 14. a vana
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): kogemusi ei ole aga kuskilt peab ju need saama. Ei tea kas võttade seda kogenuse alla või mitte aga olen mänginud minecrafti 8a
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): mina ehitan.,kauplen,ehitan ja räägin teistega juttu
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): võiks olla endi, nether mapi restart iga 1 nädal või nii
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): ma ei ropenda ja ei mölise. Mõnikord lähen närvi aga harva.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: ei
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): 4
3-8h mõni päev mõni üritus või midagi siis ma väga ei mängi mul on ikkagi eraelu ka.Ps: tahan saada valvuriks
-
Vastu.
-
Pole varem kogemusi olnud
-
Meeskonna liige ei tohiks närvi minna kellegi peale
-
Avaldusega pole eriti vaeva nähtud & esineb kirjavigu
-
-
Lukku, väga ebaprofessionaalne avaldus.
Kandideerida saab uuesti 1 nädala pärast.
- Lihvida kirjaoskust
- Rääkida endast rohkem
- Pikemat avaldust