Karu123 valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: karu123
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Püha karu #7210
Vanus (vähemalt 13): 15 (10 nov 2004)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Pole varem serverites ei olnud, kuid mul on kogemusi teiste abistamises ning nende murede tegelemisega.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mu pealmine tegevus on sõpradega serverites jutuajamine ning vestluses kaasa rääkimine ja muidugi lõbutsemine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Automaatne kastide sorteerimine võiks survi tagasi tulla ja võiks saada foorumi õiguse oma sõnumeid kustutada,
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Ma suudan hoida külma närvi ning aitan inimesi serveris nii kuidas vähegi saan. Saan pahaseks kui serveris tehakse meeskonda maha ning kui avalikult räägitakse teemasi ,mis pole väiksematele eakohased. Ei käitu inimestega nii viisakalt ,kes ütlevad minu kohta ebaviisakalt.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Olen saanud ühe hoiatuse.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Ma käin serveris väga tihti, eriti olen sees pigem õhtupoole ,sest käin koolis ja pole alati enne kella 17:00 sisse saada. Mängin ka üsna tihti öösel. -
Vahelt kadus viimasest reast üks sõna ära see on seal ( ja alati pole enne kella 17:00 võimalik sisse saada)
-
Natukene lühike avaldus
-
Veidi tõesti ,juttu oleks rohkem kui oleks nt serverite nimesid nimetada.'
-
Poolt
-
Karu123 on eeskujulik mängija. Avaldus on küll kehva, kuid sellest olenamata oskan öelda et kogemuse põhjal tegu on korraliku liikmega, kellel võiks olla sellel serveril meeskonnas kasu.
-
Kogemustepagas tulebki serveris aja möödudes seega, olen ise poolt sellele, et lisada tagasi /chestsort cmd igasse Kännuka mänguserverisse.
Mis muud, tõstan käe ning edu sulle!
POOLT -
Poolt
-
vastu, ebaaktiivne.
-
@real-parmujaan millest see väljendub?
-
@karu123 Ei ole sind serveris MITTE KORDAGI nainud
-
Mu online time on 262 tundi. Eitea ma küll sinuga samal ajal sees olnud ja olen samal ajal vestluses ka rääkinud.
-
@karu123 mingi survikunn oled we
-
Ma mängin mõnda rohkem, mõnda vähem, factionsi kõige vähem.
-
Suhteliselt tundmatu härra, vastu.
-
Eelnevalt nimetatud põhjused, vastu.
-
Vastu, "Pole varem serverites ei olnud," oled olnud pisut lohakas ning kiirustanud, komad on valel pool tühikut. Kui tahad tõesti seda Valvuri tiitlit, siis järgmine kord loe oma tekst mitu korda üle!
-
Malen küll varem serverites olnud.
-
olen , vihkan oma klaviatuuri
-
Poolt, avaldus tõesti saaks parem olla, aga ise väga tore ja mõistlik mängija.