Unban Azoqz
-
Kasutaja(d) |
Reket, rukkis8, AzoqzBlokeeringu põhjus(ed) |
Korduv reeglite rikkumine
Karistusest kõrvale hiilimineKaristaja |
KiptoYTUnban taotlemise põhjus(ed) |
Põhjus on lihtne, olen õppinud oma vigadest ning soovin Kännukas rahulikult edasi mängida.Lisa informatsioon |
Miks mul keelatakse serveris mängida, ma olen aru saanud oma vigadest ja saan ka aru sellest, et meeskond ei taha mind siia kuigi ma olen oma vigadest õppinud ja pole rikkunud ühtegi reeglit peale karistusest kõrvale hiilimise. Karliga ma sain ilusti räägitud, aitasin tuvastada leakeri nime ning mu kasutajad lubati unbannida ning lubati tagastada mu rankid, mulle ei tagastatud Legendary ranki ning leppisin sellega kuna vähemalt sain Kännukas mängida eilse päevani, tahan unbanni kuna see on ainuke server eestis kus palju inimesi ning mul palju sõpru. Täielik õigus on seda taotlust eriata kuigi ikkagi tahaksin mängida. -
Unban vastu! Sa oled liiga palju võimalusi saanud.
-
@V2gaP6nev saan aru, olen need võimalused ise ära rikkunud aga kuidas ma rikkusin ära oma viimase võimaluse mille sain Jaanuari esimesel reedel? Jäin hackidega vahele ja see oli 100% kogemata, see tõestatud, et tulime teisest serverist.
-
Pean ka kahjuks olema unbanni vastu. Minule isiklikult see ban oli vastukarva jah, kuid sinu käitumine pärast seda koos varasemate probleemidega jättis halva maigu.
-
@LilPoro Nõustun, aga olen ennast parandanud ja pole reegleid rikkunud enam, saan isegi aru kui tobe käitumine on muul eelnevalt olnud
-
@Azoqz Peale banni ütlesid, et lähed ühte teise eesti serverisse (nimetades serveri nime), kännukasse tagasi ei tule ja meid sinna teise serverisse ei taha, minu arust oli see sinust väga ülbe.
-
@V2gaP6nev Ma ei mäletaks, et ma ütlesin, et ei tule tagasi aga võibolla ütlesin ka.
-
"Põhjus on lihtne, olen õppinud oma vigadest ning soovin Kännukas rahulikult edasi mängida." jeejee oled sa õppinud. Sa pole 3aasta peale midagi muutnud. Ikka sama vana hea Reket küsib unbanni "palun ma enam ei tee nii". Vastu.
Edit: Mitte 3aasta vaid pigem terve Könnuka olemasolu aja peale.
-
Küsimus selles, et miks ei osata ilusti serveris mängida, ning iga kord kui mingi teema on siis alati "Reketist". Reket sulle endale see imelik juba ei tundu? See, kui sa kirjutad enda sõpradele discordi, et minge foorumi ja kirjutage "Unbani poolt" etc - See juba näitab, et kas on üldse mõtet unbannida või ei ? Peaksid juba leppima sellega, et sind ei taheta siia serverisse ja kõik.
Siis kui üritas kandideerida veel - https://gyazo.com/53474f2ee3874b4e6f4d84f15d6b9a7a
Mul pole selle vastu midagi kui leakin mõnda asja.Unbani vastu.
Imo pange pigem teema lukku & arhiivi
-
@ImNotzu Kõik teadlikud juba, et see mina ja seda teati kohe alguses.
-
Just seletasin kõik lahti, sulle pole mõtet anda uut võimalust, kui on teada, et sa ei suuda selle uue võimalusega toime tulla. Millest me räägime?
-
@ImNotzu mulle anti see võimalus juba aga ma ei rikkunud seda ära vaid üks Veteran abuses enda õigusi ja karistas mind. Asjaga juba tegeletakse
-
Poolt. Ta on oma vigadest õppinud.
-
Isik unbanned. Lukku.