Kandideerimine Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Killer_HD_XD
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Walls#5315
Vanus (vähemalt 13): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud mitme serveri moderaator ning olen ka ise serverit omanud ja seda administreerinud.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mängida Survivali ning seal ehitada.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Praegul on serveris pisike lag, ning chat on väga täis lapsi kes ropendavad liigselt.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Serveris on tore mängida ning on ka võimalus teistega suhelda, Kuid inimesed on hetke seisuga väga "Toxic" Ning server lagib pisut.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Pole saanud karistada.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pole saanud karistada.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen üldiselt aktiive kuid vahest pole mind sees kui mängin muid mänge. Minuga saab alati kontakti kui vaja (V.a Öösiti). Oskan hoida külma närvi ning oskan suhelda inimestega piisavalt hästi.
-
Lic mainin et serveris pole lägi võimalik et sul ise
-
Tundud olema tore sell. Eesti keel vaikselt kaob ära, aga ärme seda pahaks pane. Tahaks aga küsida, et mil käisid viimati MC serveris, ning mis päeviti mis kellani aktiivne oled?
-
- Ebaaktiivne
- Lühike avaldus
Kandideerida saab uuesti 1 nädala pärast.
Lukku & Arhiivi