11 aastane ehitajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Neffy_
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): N e F f Y_
Vanus (vähemalt 13): 11
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Mul on enda server, kus ma vahepeal toimetan. Üritan oma serveri teha nii heaks, et seal oleks ka teistel hea olla.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Tavaliselt ma tegelen ehitamisega. Võimalik, et ka paatide otsimisega vee alt.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Jah, üks halb asi on küll, kuigi ma ei saa sinna midagi parata, kuna ma ise olen ka sellepärast karistada saanud. Põhjus on inimesed, kelle sõnavara jääb mulle jalgu.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne: Ma oskan aidata inimesi paljude asjadega. Oskan ehitada ilusaid maju, kui tean, mida tegema pean. Negatiivne: Mu sõnad võivad solvata. Võin minna närvi, kui keegi käsutab mind liiga palju, aga alati saab ennast muuta.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah, olen küll.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Mu muted tulevad siis, kui närvi lähen. Esimese banni sain siis, kui trollasin oma sõpradega. Teise sain solvamise eest.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Ma elan Tartus. Mu päris nimi on Mart Mathias. Ma olen nii aktiivne, kui olla saan. Olen oma külas enamus asju ehitanud ise. Arvan, et mu vanus jääb jalgu praegu kanditeerimisele. -
Ma saan aru, et on vanusepiirang, aga võiksime anda talle võimaluse tõestamaks, milleks tegelikult 11 aastane võimeline on. Väga aktiivne ja abivalmis, kui on ehitistega abi vaja!
POOLT! -
@Hannuz Thanks
-
Kännuka meeskonda ei saa inimene, kes on varasemalt pidevalt karistada saanud ja ei suuda oma närve kontrolli all hoida. Lisaks on vanusepiirang 13-aastat põhjusega - sest selles vanuses peaks juba inimesel piisavalt mõistust olema, et ennast kontrollida ja inimese moodi väljendada.
Me ei võta Sind kahjuks vastu.
Lukku.