CCman valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: CCman
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Medved#0948
Vanus (vähemalt 13): 18
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kunagi ammu sai Ultragamingus oldud abistaja (ei mäleta täpselt mis rank oli meeskonnas kõige madalam).
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitamine peamiselt
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Levelite süsteem Survival serveris vahepeal töötab, vahel mitte. Vähenenud on proti panijate aktiivsus.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivseteks pean, et olen suhteliselt otsekohene. Ning olen enda arvates sõbralik. Negatiivseks küljeks pean seda, et inimeste usaldamiseks läheb mul natukene liiga kaua aega. Lisaks veel võib negatiivne külg olla see, et kui koolis raskeks läheb, siis langeb ka minu aktiivsus.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
Kui vastate jaatavalt, siis miks: N/A
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Päevas saab ikka paar tundi mängitud, eriti praeguse erikorra ajal. -
poolt
-
Vastu, tundmatu isik, pole kordagi chatis korda hoidmas näinud.
-
@V2gaP6nev
Ta koguaeg peab ja ma mingi 6tundi paevas sees ja ta on hea tuup.
@V2gaP6nev Sind pole lihtsalt õigel ajal sees ja tuup koguaeg sees -
boold!
-
@Kipto migs sa boold olet nohh
-
Vastu. Tegeleb ainult oma asjadega ei räägi chatis yldse.
-
Poolt, aktiivne isik.
-
Kui inimene tuleb UltraGamingust ja on 18. aastane siis ilmselgelt on tal rohkem oskust ja mõistust rohkem kui praegu meeskonnas olijatel kes ei talu kübetki kriitikat.
So yea.. poolt -
aktiivne isik, poolt
-
Poolt
-
Pooldan.
-
Poolt
-
YES
poolt -
poolt
-
Kui keegi mainis et ta ebaaktiivne, siis ta pigem just aktiivsem kui pooled mängijad siit + ta on ingame olnud väga tore vestluskaaslane. 2 käega poolt
-
Aktiivne on ta jah, kuid kas ka chatis?
-
@V2gaP6nev ütles CCman valvuriks:
Aktiivne on ta jah, kuid kas ka chatis?
"Ta on ingame väga tore vestluskaaslane"
Kõigele mis chatis toimub ei peagi kaasa rääkima, kui midagi tarka öelda pole. Imo väga viisakas mängija ja mõistust palju rohkem kui suurel osal kanditatuurist. Temal ei lenda chatti mingeid "noku" nalju ja pole teda kunagi ka ropendamas ega nn ragemas näinud. Chill vana ja imo vääriks vähemalt võimalust, but that's just my opinion. -
@Panzaii ta lihtsalt ei taha uusi valvureid
-
@karkzz
Täiesti usun, ta comment historyt vaadates on ta kõigile vastu so..