2BadForMe Valvuriks (Katse. Samas ka pole,)
-
Kuigi kaalusin pikalt, et kas tasub sõna võtta samal ajal kui ma karistust kannan, siis ma teen seda ikka.
Olen 2BadForMe kandidatuurile vastu. Samuti on seda ka TheFalconLover, zRysk (ning mõned veel nimetamata isikud).
Võtan sõna meie kõigi nimel, kuna kandideerija on meis kõigis tekitanud vastakaid tundeid olles serverisiseselt diskrimineeriv, üleolev ja silmakirjalik.- 2BadForMe on ehitanud serverisiseselt ebasündsaid masinaid, mis imiteerivad vahekorda ning neid tehes eputanud Kännuka discordi kõnekanali vahendusel. (Mainekad tunnistajad olukorra tõestamiseks.)
- Kõnealune on ässitanud/proovinud mõjutada teisi juhtkonnaliikmeid tegema rangemaid otsuseid kui nad tegelikult võib-olla oleks võinud teha. (Tuues kasvõi näiteks minu enda blokeeringu.) (Tõestuseks kuvatõmmised vestlusaknast.)
- 2BadForMe ei suhtu teistesse mängijatesse austusega ning on võimeline vestlusakna vahendusel avalikult teisi kritiseerima. (Mitmeid-mitmeid mängusiseseid tunnistajaid.)
Kiidan noormehe pealehakkamist, kuid leian koos lähedaste teiste mängijatega, et tema kandidatuur on nõrk ja ta on sellise vastutuse võtmiseks veel liialt noor.
Ma/me ei ole kibestunud, kuid arvan/arvame, et silmakirjalikkus, hukkamõist ja tagakiusamine pole omadused, mida peaks juhtkonnaliige omama.Me ei vihka kasutajat 2BadForMe. Kui tema tahab õiglust, siis ka meie tahame õiglust.
-
Noo olgu siis. Juba sama hea kui teema lihtsalt lukku panna. Äkki paari aasta pärast saab? Ei tea mitme, aga eks näeb. Ja kõik mida sa oled õelnud.. Noo mida ma siin ikka saan õelda. Me kõik oleme olnud sellised või oleme veel praegugi.
Sellega võite teema lukku panna. Pole mõtet. Ei nähta minus potentsiaali. Kuid ma usun, et mõned veel mäletavad seda väga noort meeskonnaliiget. Hämmastav oli sdd, et ta isegi võeti sisse, aga jah siis. Ma lähen tagasi oma normaalse elu juurde. Tundub, et te ei vaja, ega ei taha rohkem meeskonnaliikmeid, või lihtsalt ei näe potentsiaali. Proovisin, aga nagu alati, esimene kord ei ole alati esimene. -
Vabandan kõige eest mida ma olen teinud isegi siis kui see pole hull. Kohtume siis uuesti paari kuu pärast. Võibolla suvevaheajal.
Aga seniks.
Nägemisteni ja püsige tublid.
-2BadForMe-
Polnud lihtsalt minu õnn -
Samas. Ma käin vahepeal sees, aga see on siis kas 10min -tunniks. Ma oleks muidu jälle kadunud, kuid kandideerimine hoidis mind veel serveris. Ma olengi selline. Ja see on ka vb üks põhjustest miks ma kunagi meeskonda ei saa.
-
Ropendad ju
-
Autori soovil lukku ja arhiivi.