Th1ck Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Th1ck
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Th✞ckk#9505
Vanus (vähemalt 13): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Lühikest aega olen tegutsenud KlotsCrafti meeskonna ridades ja see on kahjuks ka ainuke kogemus kuigi tean kõike käsklusi. Korra majja loomine on minu arust üks tähtsamaid asju kännuka serveris kuna siin serveris mängivad ka väiksed 10 aastased lapsed kes ei tohiks veel roppe sõnu teada. Ma olen viimasel ajal hakanud Kännuka serveris keelama roppu sõnavara kuna see ei ole minu arust aktsepteeritav.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Enamus ajast mängin survivali kuna see on minu arust kõige huvitavam. Vabal ajal sõpradega on tore minigamesis bedwarsi ka mängida. Minu põhitegevus serveris on raha teenimine ja teiste inimeste aitamine kuna meeldib teisi inimesi aidata. Raha teenin tavaliselt kaktus farmi ja super smelteriga rohelist värvi müües kuigi olen ka üritanud emeraldi koguda villageride abil ja siis seda müüa. Sõpradega koos tegutseda ja niisama lõbu pärast ehitada on ka tore. Eriti meeldib mulle uusi inimesi aidata ja neile annetada enda taskust. Kommuuniga suhtlen pidevalt.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Ainuke halb asi kännuka serveris on selle lag spiked. Lag spiked on siuksed et frames per second on normaalne ja järsku kukub 3 peale.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Minu üks suurimaks positiivseks küljeks on teiste inimeste aitamine. Sõbrad ütlevad, et olen humoorikas ja lahke poiss. Olen väga aktiivne ja kui meeskonda saan olen iga päev vähemalt 1h sees, kuigi tavaliselt võib see aeg venida 10h peale kuna meeldib suuri projekte ette võtta. Olen osav ka redstonega. Üks positiivseid külgi on veel suhtlemine kommuuniga. Suurimaks negatiivseks küljeks on ehitamine aga tavaliselt palkan endale ehitaja kui midagi vaja ehitada. Üks negatiivne külg on veel see, et käin koolis kus antakse palju õppida ja tänu sellele võin mõni päev ainult 30 minutit sees olla.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah (1 kord)
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Kännuka serveris olen vaid korra kicki saanud kuna kasutasin ebasobivat sõnavara, sest olin kaotanud oma parimad asjad serveri maasolevate asjade clearmises.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen tore inimene kes aitab kõiki ja üritab aktiivne olla pidevalt. Hetkel survival serveris mängitud aeg 110 tundi ja skyblockis umbes 11h. Meeldib väga serveris olla ja sooviksin Valvurina aidata serverit. Serveris on tulnud ette ka selliseid olukordi kus olen järjest 21 tundi mänginud. -
Poolt! Mega tore sõber ja on hooliva südamega, kindlasti oleks kasuks meeskonnale ja tervele serverile üleüldse.
-
Poolt! Tihti sees, sõbralik ja aitab alati.
-
Vastu.
-
@Estlike Tere, kas tohib küsida mispuhul olete vastu?
-
Poolt! tihke sell
-
@Th1ck
Vastu olen sellepärast, et ei näe Sinus lihtsalt meeskonna materjali.
Oled rohkem "troll" kinda tüüp, pealegi oled reegleid rikkunud nii palju, et kohutav.
Ma küll ei hakka siia välja tooma, aga neid on nii mõnigi.
Aga eks näis, võibolla muudan oma meelt, võibolla muutud, u never know.
Praegu mu hääl ei muutu. -
Poolt, avaldus hea pikk kuid serveris ürita viisakamaks jääda.
-
Va
nus 17?
Poolt -
Vanus 17 ei tundu väga reaalne, sellegipoolest olen poolt, olen tihti sees näinud ja pole tähele pannud, et temaga mingit probleemi oleks olnud ning avaldus hea
-
Vastu 30min päevas valvurite tundub tsipa vähe ja väga ei usu, et 17 oled
-
@karkzz Väga harva olen 30 minutit sees, see on tingitud sellest kui palju on mul õppida enamuse ajast olen rohkem sees keskmiselt 6-7h päevas. Tavaliselt rohkem ja kui vanusega kahtlete võtke privaatselt kontakti ja võin tõestada.
-
@Kummikomm420 Võtke minuga discordis (Th✞ckk#9505) kontakti ja saan tõestada, et olen 17 kui tarvis.
-
Poolt, on aktiivne, niisama muhe sell ja kõnes saab poisuga alati nalja.
-
Maksis mulle, poolt!
-
Nõustun Skheeaga .
Vastu! -
@Estlike See et ma "trollin" on ainult lähedaste sõpradega ja kui peaks valvuriks saama tean kuidas valvur peab käituma ja reeglite rikkumisi on mul ainult 1.
-
@Th1ck ei hakka midagi kontrollima ise, kui ei valeta siis väga tore.
-
@Th1ck Reeglite rikkumisi ei ole sul ainult üks, vaid karistusi.
Tegelikult peaks rohkem olema, aga läks kuidas läks ja karistada sa ei ole rohkem saanud. -
Avaldus on väga korralik (IMO). Nagu ma olen sama poolt ja vastu aga tuleb Poolt.