Aluzka Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Aluzka
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Allu#9740 (niisama jutusõbrad võivad ka kirjutada mulle )
Vanus (vähemalt 13): 16 (Suvel saan 17)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Pikka mula ma siia ajama ei hakka, kõik vajalikud kogemused ja oskused meeskonnatöö puhul on täielikult olemas, sest olen ka varasemalt kännuka meeskonnas olnud just Admini koha peal.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Eelistan ennekõike mängida survivalit. Survivalis tavaliselt ma ehitan, kaevandan ja aitan inimesi kui nendel abi läheb vaja mingit moodi, (Kui mind survivalis näha ei ole ja on abi vaja siis võib vabalt discordi kirjutada kus ma vastan peaaegu koheselt.)
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Vahel on serveris lag spiked, kuid mind see isiklikult ei häiri. Samas võiks lisada rohkem custom enchante.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
POSITIIVSED: Esiteks olen ma mega sõbralik ja olen alati valmis aitama kõiki, kes abi vajavad. Teiseks nagu varem ütlesin olen ma mega aktiivne discordis kus saab mind kõige kiiremini kätte.
NEGATIIVSED: Esimeseks negatiivseks küljeks on see, et ma õpin Gümnaasiumis ja selle tõttu ei saa ma olla hommiku paiku aktiivne videotundide ja teiste asjade pärast. (Küll aga vastan discordis.) Teiseks negatiivseks küljeks võib võtta selle, et korduvaid reeglite rikkujaid karistan ma veidi karmimalt. Ja kolmandaks on see, et ma ei oska üldse hästi ehitada.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Enda teada mitte, kui olen võib mind parandada.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Nagu varem mainisin siis hommiku paika ma aktiivne kahjuks olla ei saa, küll olen ma väga aktiivne lõuna ja õhtu paiku. (Kui kool läbi siis muutun veelgi aktiivsemaks.) -
Poolt! Ei ole palju serveris näinud, kuid avaldus hea.
-
@Kummikomm420 Tänud vastamast
-
Poolt. Tore ja huvitav inimene
-
@Th1ck Ma tänan
-
Kõik vanad tulevad tagasi ve, aight. Muidu poolt
-
@Nupzik Tänud vastamast
-
Pooldan, niikaua kuni aktiivsust on.
-
@Estlike Tänan vastamast
-
why not
¯\_(ツ)_/¯
-
POOOOOOOOOOOOLT
teeme csi -
Surus mind growtopias gamblima:( poolt
-
Poolt kui jääd aktiivseks.
-
Olen POOLT, siis kui oled ka edaspidi aktiivne
-
Poolt, hooliv ja lahke semu
-
@McRonalds :3
-
@karkzz Tänud vastamast.
-
@_S4ucy_ Valetab :3, aga tänks vastamast.
-
@ItsMe Tänud, ikka.
-
@karu123 Tänud, ikka olen.