põhjusetu ban.
-
Ingame nimi: yame
Isik kes bannis:karu123
Sain banni ilma asjata.
Tahtsin vaid karu123 arvamust, et kumb crafting table on ilusam.
Lisaks oli üks banni põhjustest solvamine ja kiusamine? Ma ütlesin et karu123 on karu. Well done.
-
Näed vaid seda, mõtle mis enne tegid, mõnitadid, kiusasid, ja provotseerisid mind ning segasid meeskonna tööd tobetate küsimuste ja ebavajaliku abi saamisega, ban on õigustatud.
-
Millist sorti tobedate küsimustega, iga küsimus, mis sinu meelest tobe on võib olla mõningal juhul põhjendatud. Võib olla see, et sa ei mõista teise inimese probleemi viitab aga hoopis sinu ebakompetentsusele. Sooviks saada konteksti!
-
@karu123 Kuidas ma kiusasin?
-
@karu123 mis ma sulle nii hullusti ütlesin siis?
-
Nägin isiklikult miks Karu123 kasutaja Yame-i bannis ja minu arust oli see ban õigustatud.
-
@Th1ck Austatud Valvur, me juba oleme kuulnud, et Karu arvates oli ban õigustatud ja see, et sina kinnitad tema sõnu annab meile vaid aimu, et te jagate samu vaateid. Küll aga, ei saa me siit vajalikku tõestust, et olukord tõesti vajas kahe päevast mängukeeldu.
Nii hinnatud ja usaldusväärne, kui sinu positsioon ka pole võib olla tegu korruptsiooni ja kokkumänguga, ausa tsiviil kodaniku vastu. Palun to välja mida sina nägid. Sama hästi võiks mõni kodanik yame sõber tulla siia ja öelda ta nägi ka pealt ja arvab et käitutud on ebaõiglaselt. Palun pakkuge ka mingi alus oma jutule. Tühi loba siin ei aita.
Kui inimene on kurja teinud ja on teadmatu oma teost, siis palun tooge välja, mida tehti valesti, mida oleks tulnud ütlemata jätta ja, mis oleks hoopis tulnud öelda.
-
-
Tere.
https://prnt.sc/sm9u72 - Siin avaldasid armastust Karule ning Kännuka server ei ole mitte mingil juhul koht, kus seda teha. Pealegi, jätab see väga mõnitava mulje.
https://prnt.sc/sm9uk7 - Siin kutsusid abi sellega... et valida kumb ahi on ilusam? Järjekordselt jääb väga mõnitatav mulje ning ilmselge ajaraisk, Karu palus sul lõpetada.
https://prnt.sc/sm9vcu - Siin sa jällegi küsisid sama asja, kuid benchmarkide kohta, järjekordne aja raiskamine ja meeskonnaliikme käsu eiramine.
https://prnt.sc/sm9w5i - Narrid, mõnitad? (Karu elab metsas, Karu on loom, jms.)Minu vaateväljast on ban täiesti õigustatud. Kaasmängija häirimise, meeskonnaliikme aja raiskamise ning ta käsu eiramise, mõnitamise ja narrimise eest.
Pealegi, on see kõigest kolm päeva. -
@Estlike Karu ongi loom, karu123 ei ole ainuke karu. Karu ehk pruunkaru (Ursus arctos) on karulaste sugukonda karu perekonda kuuluv loomaliik.
Pruunkaru on suurim Eestis elav kiskjaline ja suurim Euroopa mandriosas elav kiskjaline. Toitumiselt on karu kõigesööja ja valdava osa toidust moodustavad mitmesugused marjad, seened, seemned ja putukad.
Laia levila tõttu eristatakse mitmeid pruunkaru alamliike, mis erinevad näiteks kasvu, kolju kuju, karvkatte värvuse ja mitme muu morfoloogilise tunnuse poolest.
Jääkaru (Ursus maritimus) on loomaliik karulaste (Ursidae) sugukonna karu (Ursus) perekonnast.
Jääkaru on levinud Põhjapoolkera polaaraladel. Jääkaru on maailma suurim maismaakiskja. Ta sulab täielikult kokku lumise ümbrusega. Karvkatte värvus võib varieeruda valgest kollaseni. Jääkarud on hästi kohanenud eluks Arktika jäise keskkonna tingimustes. Nad on äärmiselt tugevad ning on kiire sammuga võimelised läbima pikki vahemaid. Karu jalatallad on karvaga kaetud, mis annab talle stabiilsuse jääl liikumiseks.
-
Ja see on kõik, mis sul on kogu selle teksti peale öelda? Mitte keegi ei hakka lambist karudest rääkima, ilmselgelt võtsid selle jutuks, sest tema kasutajanimi on "karu123".
Kui sa said aru, et debiilitsesid ja see on kõik, mis sul öelda on, siis miks sa ikka tagasi ajad? -
Mis ma selle copy jutuga wikipeediast tegema peaks. Sa vist ei saa üldse aru mida sa kirjakasti kirjutasid
-
@Estlike fake screenshotid
-
yame pani segast see päev ja vähemalt samapikkune mute on kindlasti õigustatud ja võibolla ka see ban. Kõiki privaatsõnumeid ei näinud, nii et ei oska bani kohta täpselt öelda.
-
Ei ole fake screenid kui ma need ise tegin
-
@Estlike ok
-
@kaarel2000 on ja fake
-
@karu123 imo sa ei peaks abistaja olema kui sa nii ruttu nutma hakkad.
-
@Estlike karu ei ole loom ss?
-
@Estlike @karu123
Nagu näha on tegemist indiviidiga, kellel on tuline kirg karude vastu. Teie, aga olete suutmatud teist aksepteerima oma maailma. Miks te diskrimineerite teisi ja süüdistate alusetult mõnitamises.Kes keda siin õigu poolest mõnitab?
Yame ausa armastus avaldusele karude vastu, tuleb karu123 ja viitab teise inimese kirele kui haigusele "vajadus inimeste ees lolli mängida", vägagi mõnitav ma pean ütlema. Kus oli mõnitamine yame poolel, ma tahan teada? Tema lootis, et on leidnud järjekordse armsa mõmmi, aga selle asemel on Estlike sõnul tegemist debiilikuga.Nõustun, et süüalune eiras meeskonna liikme poolt antud käsku, aga see kuidas te kirjeldate teda kui mõnitajat ja narrijat on ülepaisutatud ja põhineb paranoial. Ned omadused, aga ei tohiks kuuluda meeskonnaliikme pagasisse.