Mc Alive.
-
Ingame Nimi Alive
Kontakt (Discord): Alive#7462
Vanus (vähemalt 13): Vanuseks on 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul: Nii nagu iga teinegi olen mina varasemalt olnud serveris moderaator.(DK-A Server) Worldguardi/Worldediti käsklused tulevad unepealt, kuid vahel võib meelest ära minna commandid kuna pole ammu tegelenud moderaatori tööga.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Majade ehitamine ja kalastamine on peamine asi.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada: Vahel On kerge lääg. (Serveril puuduvad halvad küljed)
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed küljed: (1) Ei anna kiiresti alla. (2) Üritan inimesi aidata igat moodi kuidas saan. Negatiivsed küljed: (1) Vahel lähen marru kui mingi isik hakkab minuga karjuma. (2) Vahel võib tulla paar roppu sõna suust välja.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei, Ma pole varem karistada saanud Kännuka serveris. (Ei tahaks ka saada karistada kuna soovin saada serveri moderaatoriks)
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel aktiivsus on veic väike, aga seda tuleb juurde kuna ostsin omale DONATOR RÄNGI! -
Teie mängusisene kasutajanimi: Alive
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Alive#7462
Vanus (vähemalt 13): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Eelnevad kogemused Eelnevad kogemused 1.8 ajast, olin moderaator Serveris DK-A, Commandidega oskan hästi tegeleda (Pean natukene meelde tuletama commande kuna pole ammu tegelenud moderaatori tööga serverites.)
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Majade ehitamine hetkel
misnäete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:Ei ole.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pole varem karistada saanud ja ei taha ka kuna tahaksin moderaatoriks saada.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): veic vähe on aga aktiivsus tõuseb kuna ostsin omale DONATOR rängi XD!Võiksid vastata kõikidele küsimustele
-
Vastu, nõustun Eutanaasiaga!
-
Vastu. Isik on vahepeal discordis mölisenud , nõustun veel mõne asjaga mida Eutanaasia mainis ja tuli meelde et said ühes teises servus xraymise eest banni jap.
-
Vastu. Põhjused juba mainitud.
-
Vastu. Põhjused juba mainitud.
-
Vastu.
Antud isik jäi teises kommuunis vahele x-ray kasutamisega, kännukas EI TOLEREERI cheatide kasutamist seega sul pole ka siit midagi otsida. -
-
Ma ei hakka siin reklaamima, kes tahab proofi kirjutab pmi.
-
Vastu.
Üleval on põhjused olemas. Avaldusega on lihtsalt liiga vähe vaeva nähtud.
-
Vastu!
Ei ole serveris märganud, foorumis samuti ebaaktiivne. -
Lukku & Arhiivi