Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

KaurKe Valvuri-ks kandideerimine

Arhiiv | Kandideerimine
    18
    31
    645
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • KaurKe
      KaurKe last edited by KaurKe

Teie mängusisene kasutajanimi:KaurKe kuid paljud kutsuvad mind Kauri-ks.

Kontakt (vajalik discordi olemasolu):karu#9999/kuna Karlil on olemas mu discord ja mu discord boost saab homme läbi tähendab seda,et kõik mu name tag muutub annan kohe teada kui muutub.

Vanus (vähemalt 13): Vanust on mul 14 saan Detsembris 15 paljud ütlevad et hääle järgi oleks 15 ammu juba.

Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud kommuunis administraator,moderaator ja minecraftis Moderaator.

Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Põhiline tegevus on ehitan enda ala,kaevandan väga palju, tripin meeskonnaga ringi kuna meeskonnas on mul väga palju sõpru ja nad on väga toetavad mulle ja olulised. :3

Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Ma ei tea mida oleks halba kuna meeskond mulle meeldib suurem osa ja tegelt võiks lisada siukse asja sisse serverisse auto collect kui see muidugi olemas on siis olen ise ajast maha jäänud.

Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne külg 1:Olen alati sõbralik ja olen avatud alati kedagi aitama ja uusi sõpru saama. Positiivne külg 2: Õpin kiiresti,sest väga palju aitab meeskond mind igatipidi.Negatiivne külg 1: Lähen ruttu närvi Negatiivne külg 2: Ei suuda asjade vahel otsustada

Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole kunagi saanud ega ei taha saada kunagi ka.
      Kui vastate jaatavalt, siis miks:Kuna ma ei vastanud jaatavalt ei ole mul siia midagi kirjutada.

Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Lisainfo olen vägagi palju aktiivne alates hommikust kuni põhimõtteliselt kella 3-meni öö-ni,kuna praegu on mul vähe tunde kännukas aga üritan alati aktiivne olla ja tunde juurde saada,sest see afkimine on suht pointless asi sest selle afkimise ajal jõuan ma palju rohkematgi teha (ntks:kaevandan ja pärast müün asju või siis xp-d farmin).Ma väga palju ei tea nendest commanditest ja proti panemisest aga ma jooksvalt õpin need kindlasti ära.Alati aitan ja tegelen reportidega.Lets Hope Parimat.Legends Never Die:Kännukas Never Die

Speedxx12xx 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Nupzik
        Nupzik last edited by

Poolt

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • ItsMe
          ItsMe last edited by

Poolt.

• Skheea
            Skheea JUHTKOND last edited by

Vastu.

KaurKe 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • M
              Maraxx VETERAN last edited by

Poolt

• R
                Rihhardson last edited by

Soe poolt

• Kezpe
                  Kezpe last edited by

Poolt i guess

• bicaa
                    bicaa last edited by

poolt.

• KaurKe
                      KaurKe @Skheea last edited by

@Estlike Põhjendus?

• Skheea

aKuO7zFxQGKFohfYl_fOog.png

Pealegi, külm närv võiks meeskonnaliikmel ikkagi olla..

• KaurKe
                          KaurKe last edited by KaurKe

Vabandan sellepärast,kuid ega ma nii kergesti ka ei murdu,sul peaks olema ikka konkreetne põhjus mind närvi ajada või siis minu isiklikku informatsiooni leakimine

• Skheea

@KaurKe ütles KaurKe Valvuri-ks kandideerimine:

Negatiivne külg 1: Lähen ruttu närvi

Lähed ruttu närvi, aga ei murdu kergesti?

• KaurKe
                              KaurKe @Skheea last edited by KaurKe

@Estlike + mai hakka enda närvitsemist meeskonnatöösse segama

• Ruxxz
                                Ruxxz VETERAN last edited by

Külmnärv peaks kindlasti olema. Vastu

• KaurKe
                                  KaurKe @Ruxxz last edited by

@Ruxxz Ma suudan hoida ka ennast kui väga vaja.

• rutledge19
                                    rutledge19 last edited by

ei tea ja pole näinud seda venda vastu

Nupzik 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • Nupzik
                                      Nupzik @rutledge19 last edited by

@rutledge19 sa ise ebaaktiivne lihtsalt

rutledge19 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • Matu69
                                        Matu69 last edited by

Poltoriinooooo

• rutledge19
                                          rutledge19 @Nupzik last edited by

@Nupzik shut uop

• X
                                            xTyrA last edited by

Vastu.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • First post
                                              Last post
                                            • Soovitan koostada avalduse meie Discord serverisse. Tulevikus hakkab saama ainult sinna neid teha.

• read more
                                            • Teie mängusisene kasutajanimi: kaheksa8
                                              Discord: kaheksa8
                                              Vanus (vähemalt 15!): 18
                                              Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Hetkeseisuga ei oma ma kogemust meeskonnatöös Minecraft serverites. Siiski saan väita, et olen aktiivne mängija ja valmis panustama oma vabaaega teie serveris. Kuigi mul puuduvad varasemad kogemused serverite meeskonnatööga, siis olen valmis õppima, kohanduma ja panustama oma teadmisi, et aidata kaasa serverile ja luua positiivne mängukogemus.
                                              Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamine tegevus serveris on ehitamine ja maailma avastamine. Hetkel olen täielikult pühendunud enda warpi ehitamisele, mis on saanud suureks projektiks ja nõuab palju aega ja tähelepanu. Minu eesmärk on luua huvitavaid struktuure, lisaks sellele naudin maailma avastamist ja uute kohtade uurimist, mis pakuvad uusi võimalusi.
                                              Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Olen tähelepannud, et mängijatel on vaja maksta ala loomise eest, mis võib mõnele mängijale olla takistusena. Üks ettepanek oleks kaaluda, et meeskond määraks mängijatele alad. See muudaks meeskonnatöö sujuvamaks ja põnevamaks ning tooks rohkem tegevust, aidates samal ajal luua rohkem huvitavaid ja alasid serveris.
                                              Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
                                              Positiivsed:
                                              Külm närv: Olen suuteline säilitama rahu ning suudan lahendada probleeme ka pingelistes olukordades.
                                              Kiire õppimisvõime: Olen võimeline kiiresti omandama uusi teadmisi ja oskusi, mis aitab mul kiiresti kohanduda uute tingimustega.
                                              Positiivne suhtumine: Olen sõbralik ja abivalmis.
                                              Negatiivsed:
                                              Ei pruugi alati kirjakasti tähele panna: Mõnikord võib mul olla raskusi kirjakasti jälgimisega, mis võib tähendada, et ma ei ole kohe teadlik serveri toimunust.
                                              Kogemuste puudumine: Hetkel puudub mul kogemus meeskonnatöös Minecraft serverites, mistõttu pean valmistuma õpinguteks.
                                              Ei ole just kõige jutukam: Mõnikord võin olla vähem jutukam, mis võib tähendada, et ma ei väljenda oma mõtteid ja ideid.
                                              Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
                                              Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pole põhjust.
                                              Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen serveris veetnud 27 tundi ja olen valmis panustama suure osa oma ajast serverisse. Päevasel ajal olen võimeline olema serveris kuni 4 tundi ning suudan olla serveris ka öösiti, et tagada oma aktiivsus.

• read more
                                            • Lisatud, lukku.

• read more
                                            • Ma vajan counsellori, ma pooldan avaldust! (Valvuriks saada pole ka halb idee)

• read more

0

1.6k
                                            Users

1.5k
                                            Topics

13.0k