griifingu ban
-
Griifingu ebaõiglane ban nupziku poolt.
Kell 22:14 paiku 3.augustil 2020 sain ebaõiglase griifingu banni erinevate arusaadavuste tõttu.
Nimelt otsisin meie meeskonnale uut kohta kuhu kodu teha. Leitsin Lõpuks koha kuhu teha akaatsia mäe nõlval, aga kuna seal oli maja ees millel kuuluvust polnud ja kedagi aktiivset sees polnud, otsustasin et põletan maja maha et uus asemele teha. Natukese aja pärast olid koju teleporteerunud maja omanik kes seda nägi ja siis oma teise tiimi kaaslasega mulle kallale tulid.( Maja jäi alguseks täpselt nii nagu ta algses seisus oli).Nad tapsid mu põhjuseta ja võtsid kõik mis mu seljakotti kuulus ja seda korduvalt. Peale seda otsustasin enesekaitseks korraldada vastu ründe 2 oma meeskonna liikmega et nad mind enam korduvalt tappa ei saaks. See sisaldas juba rohkem vulgaarsust: kirstude maja täis panemine, ning maja põlema panemine. Siirad vabandused maja omanikele kahju eest ja tervele kännuka meeskonnale arusaamatuse pärast.
Tervitades:
magnetic. -
Kuidas ebaõiglane ss?
-
Keelatud on griifida ja muuta teiste ehitisi nende soovile vastaselt (v.a factions serveris).
(karistus - max igavene blokeering sõltuvalt ehitisest, esimene rikkumine 14d ban, teine rikkumine 30d ban)Ka siis on griifimine keelatud kui majal ei ole protti peal.
-
Ban tuligi sellest, et käisite panduska ja k4rl3nnn griifimas ja panite sinna kirste ja lasite tnt-ga maja õhku ehk see läheb griifmise alla, cuz see pole factions.
-
Ban ei olnud ebaõiglane, rikkusite reegleid, saite bani. Nii lihtne see ongi. Vahet pole kas prott on peal või ei ikka ei tohi griifida. Unbanni ei tule.