Kaebus H6be vastu.
-
Kaebaja: 2BadForMe
Kaebatav: H6be
Põhjus: Griif ja valetamine
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? 1. reegel mida isik rikkus: Keelatud on griifida ja muuta teiste ehitisi nende soovile vastaselt (v.a factions serveris).
(karistus - max igavene blokeering sõltuvalt ehitisest, esimene rikkumine 14d ban, teine rikkumine 30d ban)
2. Keelatud on igasugune pettus ja valetamine. Eriti kui üheks petta saajaks või kannatajaks on meeskonnaliige. Valetamise alla kuulub ka meeskonnaliikme töö häirimine, nt öeldes, et kasutad abistavaid programme, kuigi tegelikult neid ei oma. Factionsi serveris on mängumoodile omaselt petmine lubatud, kuid petta ei tohi välja mängija **autaset **(nt lubad, et annad enda autaseme mängijale kui too annab sulle 1 million mängusisest raha).
(karistus - max 1 kuu blokeering, esimene kord hoiatus, teine kord blokeering vahemikus, autaseme eemaldamine)
Isik griifis mu alal lisaks veel valetas selle peale. Nt sellega, et ta polnud online sellel ajal ja, et ta pole griifind jne.
Lisainfo (pildid, tõestus): Mul on pealtnägijaid kes võivad tunnistada.
Lisaks Msi tuvastas, et H6bel on see vibu millega saab just griifida. Siin on ka paar pilti. Otsest proofi kahjuks pole.
Kui õeldakse, et see pole midagi ja aind paar blocki siis griif on griif ja selle eest peab saama karistada. Eriti veel siis kui kasutatakse ära kaktist ced. Ja ma pakun, et Nunn69 ütleb, et mida ma vingun jne. Kuid mäletage lic seda. Griif on griif. -
Lisaks avaldus tehtud kuna H6be plaanis ka ühe teha kuna väidetavalt valetan ja laiman.