Tere proovime uuesti siis, et Uqu jumala eest seda maha ei võtta !!! Sooviks ikkagi meeskonalt normaalset suhtumist :P
-
Tere, kuidas on võimalik meeskonna aega raisata kui nad midagi ei tee ja kui küsid neilt midagi ehk (Uqult) siis ta ei vasta ja kui vastab ütleb, et chat halba värvi ja ta tegeleb mängimisega ja pean talle /msgma kas tõesti mängijad nüüd igas serveri hädas süüdi ? Saan mute selle eest kui räägin nendega isegi hoiatust ega warni ei saanud
-
Kas ma ropendasin või midagi Uqu võtta munad pihku nüüd ja ära kustuda seda ära
-
Teema kustutasin ära sellepärast, et su võimalused selle postitusega midagi saavutada on nulli-lähedased. Ning ma ei öelnud et sa said mute meeskonna aja raiskamise eest. Ma tõin sulle välja reegli mida sa ilmselgelt senini lugenud pole. Ja mainin uuesti - ole õnnelik et sa oled unbanned - tõmba oma oksad koomale ja mängi serveris edasi nagu normaalne inimene. Teema läheb lukku, täpselt samamoodi lähevad lukku ka kõik järgmised sama sisuga teemad sinu poolt.
-
Niisiis. Kuna vaidlemine ei vii meid kuhugi siis kirjutan siia ühe pika vastuse. Ma ei näinudki sind küll Uqu'lt midagi küsimas aga peale seda kui ta ütles, et kõik ei jää silma ja /msg on parem sul polnud enam mingit küsimust vaid lihtsalt provotseerisid. Kui Uqu vastas sulle chatis, siis sa lihtsalt ütlesid umb, et "nüüd küll nägid" ja peale seda sa talle midagi muud tarka ei öelnud. Ilmselge, et alati kõike chatis ei näe. Seda tuli ette ka enne kui chati ebamugav oli lugeda. Mängijad ei ole ju igas serveri hädas süüdi. Keegi pole süüdi ju selles? Kas on siis raske teha /msg kui sa algul vastust ei saa? Peale seda hakkas vaidlus kus sa hakkasid ennast õigustama ja teisi enda hädadesse tõmbama mitte ei rääkinud meeskonnaga. Meeskond selgitas sulle ilusti ära, et see mis sa tegid oli vale ja su ban oli õigustatud, mille sa vabandasid, et plugina kohta pole reegleid. Pluginate kohta ei olegi reegleid. Selle jaoks on teised reeglid, mis hõlmavad ka pluginad ja kõik nendega kaasnevad vead. On ilmselge, et pluginatel võib olla vigu ja seda tuleb ette tihti, kuid see ei õigusta nende ära kasutamist. Reeglites on olemas ka punkt neli mis ütleb järgmist: "Keelatud on vigu leides neid ära kasutada ja sellest mitte meeskonnale või kõrgematele teatada. Alati tuleb teavitada vigadest!", kuid sina peaks ju seda teadma, sest said 2 päeva tagasi hoiatada vigade ära kasutamise eest. Mute said sa meeskonna aja raiskamise eest. Ma ei räägi sellest, et sa Uqult midagi küsisid, vaid sellest, et sa ilmselgelt provotseerisid ning üritasid ennast õigustada või vähemalt teistelegi pikemat karistust saada. See oli ebavajalik ja sulle sai korduvalt öeldud mida sa valesti tegid ja mute tuli kuna sa provotseerisid edasi peale vastuse saamist.
-
@Zyte poolt