Patukas valvuriks!
-
@estlike See on eeldus, sa ju ei tea, mida Patukas see aeg mõtles. Tõenäoliselt, kui ta algul kirjutas "h6be kuidas elad ss kah" , siis tal ju polnud teadmist, et ta on mute all. Minu arvates, pole mõtet kujutada endale midagi ette, mida pole olemas.
-
Olgu, kas soovib seda mute mõni meeskonnaliige kinnitada?
Pealegi, oleks mu hääl nii või naa vastu, nii nagu eelmises taotluses.
Mul on ka pilte kus Patukas ignoreerib XP farmis selgelt kirjutatud ja märgatavat silti mis keelab olla XP farmi sees (slabide peal), kui talle tehti selle kohta märkus vastas ta lihtsalt sellega, et "eii, see on ju lubatud" ja peale sedagi mitu korda läks tagasi slabide peale. See ei ole küll otseselt reeglite rikkumine, aga see kuidas ta pidevalt tagasi vaatas ja eriti minu poole, ei tekita väga häid arvamusi ta kohta minu poolt.
Miks üldse Sina teda kaitsed, egas Sina ei kandideeri ju? -
@estlike Antud hetkel pole toonud sa ühtegi tõestus materjali selle kohta, nii et sinu infot praegusel hetkel ei saa tõeks lugeda. Pigem käib siin sinu sinu soolase jutu kaitsmine. Vaadates, et teed põhirõhku sõnal "eeldades", saab aru, et see pole isegi migisugune fakt. Minu arvates üritad temale halva mainet tekitada tühjast kohast. Samuti, kui sul on midagi tarka kirjutada või juurde lisada, siis sooviks jätkata vestlust mängus.
Lugupidamisega
Markukas -
-
@estlike
1. See screenshot on tehtud enne seda avaldust.
2. See screenshot ei näita kaua, ega miks ma seal olin.
3. Tol hetkel üritasin ma sealt juba välja saada.
4. Ma ei olnud seal tahtlikult
5. Sel hetkel ei olnud seal blaze, ehk kahju ma ei tekitanud.
6. Peale seda juhtumit olen olnud täiesti puhas igasugustest rikkumistest ning sellest rikkumisest möödus nädal ja pool, kui ma tegin avalduse
7. Kuna tol hetkel ei olnud ma üle pika aja mänginud, ei teadnud ma reegleid nii hästi ning arvasin, et spawneriruum on üleval, kus on spawnerid. Nüüdseks olen ka sellest aru saanud. -
See oli päev enne Su avaldust, võin täitsa logidest näidata ja eks ka Discordist näeb
Ei näita kaua ega miks, aga seda ma ei proovinudki näidata ju, sest see ei ole apparently reeglite rikkumine, see lihtsalt näitab kuidas Sa mõtled ja milline Sa võid meeskonnaliikmena olla.
PS
https://www.youtube.com/watch?v=ZgTFl05bxCE
0:29 - 0:32 on eriti kahtlane.
Logide järgi saab ka vaadata, et kaldgriiks märkas seda 21:14, Sina öeldes, et see on lubatud ja videos olev chat on 2 minutit hiljem (21:16)
Upload.ee ei lase mul praegu mingil põhjusel loge üles laadida, aga viitsimise puhul võite Discordist vaadata.
Homme või millalgi lükkan prolly pastebini. -
@estlike sellisel juhul postita siia discordi logid. See, mis juhtus nendel sekunditel juhtus oli töepoolest huvitav, sest seal ma ei häkkinud. Head ööd
Homme selgitan enda teguviisi paremini.
-
@patukas ütles Patukas valvuriks!:
@estlike
1. See screenshot on tehtud enne seda avaldust.
2. See screenshot ei näita kaua, ega miks ma seal olin.
3. Tol hetkel üritasin ma sealt juba välja saada.
4. Ma ei olnud seal tahtlikult
5. Sel hetkel ei olnud seal blaze, ehk kahju ma ei tekitanud.
6. Peale seda juhtumit olen olnud täiesti puhas igasugustest rikkumistest ning sellest rikkumisest möödus nädal ja pool, kui ma tegin avalduse
7. Kuna tol hetkel ei olnud ma üle pika aja mänginud, ei teadnud ma reegleid nii hästi ning arvasin, et spawneriruum on üleval, kus on spawnerid. Nüüdseks olen ka sellest aru saanud.See, et see avaluds hiljem tehtud on ei loe midagi, sa rikkusid warpi reegleid mis ei ole sobilik meeskonna liikme poolt. Hetkel oleme meeskonnaga otsustanud, et sa ei ole sobilik isik meeskonda!
Lukku & Arhiivi