Hweseung valvuriks!
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Hweseung (Varem olin Sarahah, Lexxxy)
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): -ˏˋ 𝔛𝔦𝔞𝔬𝔲𝔫 ˎˊ˗#5989
Vanus (vähemalt 13): 14
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olin varem Kännukas Moderaator, oskan protti panna ja mängijaid ausalt karistada kui vaja on.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Kännukas mängin rohkem Opsurvi ja Skygridi. Vahel olen visanud ka Survivalile ja Factionsile silma peale.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetkel ei ole midagi halvasti.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivne:
•Olen abivalmis ja lahke.
•On olemas eelnev kogemus meeskonna tööst.Negatiivne:
•Vahel liiga tõsine.
•Natuke karmisõnaline.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivne võin olla serveris umbes 2-4tundi. Koolipäevadel ei pruugi nii kaua olla. -
Poolt!
-
Varasem kogemus on olemas ja sai hakkama oma tööga, olen kahe käega ja kolme jalga poolt.
-
Skrollz, kolme jalaga? Haha, igatahes varasem kogemus on sammuti olemas, ja pole meeskonna töö kohta midagi halba öelda.
Poolt -
Olen POOLT!
-
Aitäh teile! ^^
-
Olen poolt, väga tore meeskonnakaaslane
-
Poolt, aga võiks pisut pikem avaldus olla.
-
@SaIajane Kui tohib küsida, kellele ta siis snitchib?
-
@SaIajane pole snitch, ma lihtsalt ei pea pikka viha teiste peale nagu mõned, vaid lepin olukorraga.
-
Kes on Hweseung?
Poolt -
@ScoobyDudu ikka sama vana nali, huh?
-
poolt
-
poolt, talle meeldib ekre
-
! t l o o P
-
Pigem poolt