LabaneIlves unban avaldus
-
LabaneIlves
Blokeeritut tpkilli pärast
Karistas Zyte
Soovin unbani saada, sest segane tpkillis mind mitte mina teda, mina püüdsin tema eest end kaitsta ja lõin vast aga tema lihtsalt tapab ära jooksis minema, ma tpn tagasi ja tema tuli uuest tpkillis minu ära jälle. See kestis päris kaua kui ,keegi sai ta tapetud ja asjad sai keegi endale, läks natukene aega mööda siis kutsuti admin Zyte ja pani mulle bani tpkilli eest. -
Kuulasin ära teie osapoole juhtumist, ning kuna te räägite täpselt vastupidist juttu siis pidin võtma proofi aluselt süüdlase. Teie mulle mingisugust proofi ei esitanud, kuid Segane esitas:
Pildil on ilusti näha, et peale seda kui ta MrMemes123 juurde tp's siis te ründasite teda kõik. Tema ei löönud kedagi teist ennem, kuna muidu oleks seal kirjas "Sa oled mängijaga (mängija) võitluses, niiet ära lahku või sured." Te väidate, et tema tegi ennem tpkilli, kuid isegi see ei õigustaks vastu tpkillimist. Kui teil oleks proofi esitada, vaataksin seda meeleldi. -
ma ple meeskonna liige ega midagi aga mis kuradi unbani sa siin soovid kui juba avalduses hakkad valetama?
"proovisin ennast tema eest kaitsta" Kuidas läheb tpkillimine enda kaitsmise alla?
ja /back-imine või /home-imine EI LÄHE tpkilli allaSuur rasvane VASTU kui mees hakkab juba avalduses valetama
-
@seeme Tegelikult on nüüd selle teema tõttu reeglit muudetud. /back ja /home kill on samuti keelatud, kuid kuna enne seda reeglites polnud ja see oli üsna segane teema (no pun intended), siis selle kohta ma karistust ei määranud.
-
@Zyte aa norm bruh