unban segune
-
Sinu nimi: Segane
Blokeeringu põhjust: Katsin endi asuva portaali ahjudega kinni
Karistaja nimi: Uqu
Miks soovid unbani saada?: Tean et selline tegu on keelatud ning karistatav, kuid põhjus miks ma seda tegin oli selles et kui endis keegi pvp et siis ta ei saaks minna hüpata portali. Väga soovin serveriga taas ühineda...Head õhtut!
-
poolt
-
No segane on segane ja talle ei meeldi kui pvp ajal inimesd ära lähevad, aga poolt
-
Poolt
-
Reeglites pole mainitud, et endi või netheri väljapääsude ehk portaalide kinni katmine (ahjudega, chestidega jne) keelatud.
Ahje on võimalik endis lõhkuda blast ce-ga mis ei tee põgenemist võimatuks ja on ka võimalik teha /spawn, /home jne. -
+1
-
Karlilt uurides sain vastuseks, et selline tegevus on keelatud. Bannimise otsuse tegin ise.
Oleks tegu olnud tavaliste blockidega (nagu ahjude all oli obsidian), ei oleks probleemi olundki - obsidiani saab ära lõhkuda. Aga lukustatud ahjude lõhkumiseks on vajalik blast CE (mis ei tohiks reaalsuses isegi toimida lukustatud ahjude jms peal) ning seda CE'd pole igal mängijal.
Karistus oli igati õiglane, eriti arvestades sinu varasemaid rikkumisi. -
Aga seda pole ju reeglites kusagil kirjas so kuidas ta oleks pidanud teadma??
-
Kõik mängijad ei pruugi teada seda mida Karl sulle privaatselt ütleb. Samamoodi trapin kellegi obi boxi ja saan banni sest tal polnud pici ja ta ei osanud midagi teha.
Lisada uus reegel ja mängija unbanida.
. -
Nõustun
-
Nõustun MiniBoyy-ga aga ma ei saa aru miks puutuvad siia mu eelmised rikkumised?
Samuti arvan et 4d ban on siukse asja eest liiga palju, ning serveris on olemas commandid (/home /spawn jne) et endis minema saada. Kuna kusagil pole keelatud et selline tegevus on karistatav siis võiksite oodata inimese järgi kuni ta serveriga liituda ning küsida miks ta seda tegi ja paluda tal selline asi ära koristada, mitte kohe hakkata banima
Poolt selles lisada uus reegel mis ütleb et siuke asi on keelatud. -
@miniboyy Tänud et trappimise asja välja tõid. Kui sa trapidki kellegi obi sisse tema tapmise eesmärgil, siis pole vahet kas tal pickaxe on või mitte - trappimine on trappimine.
Täpselt samamoodi võib Segase rikkumise trappimise alla liigitada!Ban jääb püsima. Kannatab need 4 päeva ilusti ära.
-
Eelnevaid karistusi tuuakse välja seetõttu, et need mõjutavad otseselt sinu uue karistuse pikkust ja vormi. Ning /home jms käsklused ei ole just väga abistavad kui sa varitsed neid endis ning jooksed lihtsalt peale ootamatult..
Neil on lihtsam ja kiirem joosta portali poole ja läbi selle põgeneda.
Ma ei saa aru miks puutuvad siia käsklused? -
Ei tea küll kuidas trapimine? Serveris olemas commandid millega saad endist minema, endi minema on oma vastutus ja ise oled süüdi kui surma saad, pigem saagu inimene asjad kui mingi vend portali hüppab. Ei saanud aru kui inimene obi sisse kedagi trapib somehow siis on vennaga aamen ja pole keelatud?
-
Kindel on see, et karistust ei eemaldata, sest tegu on õiglase karistusega.
Suudad ikka need 4 päeva ära kannatada või äärmisel juhul ostad unbani..L&A