Olen unbani poolt sest skypvps olen näinud veel selliseid asju kus inimest ei saa lüüa, sest mingi probleem on et spawni kaitse jääb peale. Matu0000 sai minu silme ees bani ja ei tundunud, et ta kasutaks abistavaid programme ja pakun pigem, et see oli bug või glitch. Ise ei saanud ka teda lüüa ega keegi teine ümbruses.
Parimad postitused MiniBoyy poolt
-
RE: Matu0000
-
RE: Altkasutajad
Kui Server on full siis kas kickib autokick altid välja või kickib meeskond.
-
RE: Mis loomaga on tegu?
See on haruldane nähtus minecrafti looduses kus siga sünnitab kanu see on väga raste haigus ja selle vastu pole ravimeid kahjuks
-
RE: Kaebus DRUGl0RDK3N'i kohta
Tee see /co i Pilt uuesti sest pole fullscreen ei usuta muidu.
Latest posts made by MiniBoyy
-
RE: Unban
@MiniBoyy Ja kes muidu warpi restockib ja inimestele tööd annab.
-
RE: Unban
@Sionetter Arusaadav, oleksin ostnud unbani aga mul on paypalil raha veel ootel ning seetõttu ei saa seda teha.
-
Unban
Nimi : MiniBoyy_
Blokeeringu põhjust : Abistavate programmide kasutamine.
Karistaja nime :Sionetter
Miks soovid unbani saada :Sain banni kuna kasutasin litematica place modi mis võimaldab mängijal blocke lihtsamini placeda ja õhku placeda. Saan aru, et selline programm ei ole lubatud ning kahetsen oma käitumist. Mõistan ka, kui ei saa unbani aga vähemalt loodan, et saan lühendust, sest kasutasin seda ainult korraks, sest farmis oli hõljuvaid kohti mida oleks olnud raske ehitada. Ma ei oleks pidanud sellist asja kasutama ja ei tee seda enam kunagi. Võin ka näidata kus ma seda kasutasin, et te selle rollbackida saaksite, et teiste vastu aus olla.
Heade soovidega
MiniBoyy_ -
RE: /back kill
valetab siis logid mul ütlevad et tegin /back 16:49:17, läksin temaga combatisse 16:49:32 ja surin 16:49:36
-
Esimene kord on see mille eest tahan karistada ja asju tagasi. Need teised korrad ei huvita.
-
Mis kuradima mõtte ei kaotanud midagi. See krdi core protect mingi pask. Kaotasin värvi vahetama leather armori prot IV, unb III, mending,feather falling IV ja resperation III-ga + veel max netherrite sword koos strike ce ja thunderload ce-ga ja max netherrite shovle.