Kännuka Foorum

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Unban matu69

Arhiiv | Unban avaldused
    5
    8
    172
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Matu69
      Matu69 last edited by

Sinu nimi : Matu69
      Blokeeringu põhjust Tpkill
      Karistaja nimi SeeMina
      Miks soovid unbani saada : Kuna mina olin endis ja ei teadnud et eikeegikuigamer just tuli niiet tapsin ära kuna ta pani meile tnt ja kristalle alla. Eile ja täna ta tegi sama asja ja isegi mitu korda ja ma teen ühe korra teadmisega et ta tahab midagi mulle alla panna so tapsin ära Ja tema teeb mitu korda aga tema ikkagi banni ei saa. 🤡

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Matu69
        Matu69 last edited by

Minu poolne vaade https://vimeo.com/487556131

• ItsMe
          ItsMe last edited by

https://imgur.com/a/dfxK2XA proof on olemas ja ban on õigustatud. Kui tood reaalset proofi mulle, et ka tema seda tegi siis saab ka tema karistatud.

• Matu69
            Matu69 last edited by

Aga kust ma pidin teadma kaua ta seal on olnud? Ma tapsin ära kuna nkn ta plaanis midagi õhku lasta.

• M
              MiniBoyy last edited by

Sa ei saa teada kuna inimene tpab krt removeda see reegel või panna mingi 30 sekine tpa katse peale.Mõtetu reegel enne seda oli kõik täiesti korras ja nuud tuleb mingi uus reegel.Sellest ajast kui see reegel tuli on juba mingi 10+ inimeset sellepärast banni saanud ja midagi pole muutunud.

Uqu 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • Neffy_
                Neffy_ last edited by

Unban Matu69.

• Uqu
                  Uqu @MiniBoyy last edited by

@miniboyy Tpkilli reegel on olnud meil koguaeg, kuid millegipärast on just nüüd tekkinud probleem mängijatega, kes koguaeg tpkillivad või abusevad seda reeglit enda kasuks. Ja millegi tõttu on alati nendeks rikkujateks ühed ja samad isikud.

Kuid olen siiski nõus sellega, et mõistlikum oleks lisada 30-sekundiline kaitse, mis rakendub peale igat teleportimist (tpa, home, back jne).

• Uqu
                    Uqu last edited by Uqu

Võttes arvesse kogu esitatud tõestust leian, et tegu polnud tahtliku tpkilliga ning rakendatud karistus on liiga karm.
                    Eemaldan karistuse.

L&A

• 1 / 1
                    • First post
                      Last post
                    • 1.1. Keelatud on kasutada abistavaid programme (fly, speed, jesus, spider, fastbow, antiknockback, xray, killaura, chestesp, macrod hiirtel (mis teevad suure ebainimliku CPS-i jne), v.a autoclickerit plokkide asetamiseks ja lõhkumiseks ehitustöödel. Skypvps on lubatud autoclickerit kasutada üksnes XP ja lumepallide loopimiseks.
                      (karistus - max igavene blokeering, esimene rikkumine 7d ban, teine rikkumine 14d ban)

• read more
                    • B

Sinu nime: Buustujurger
                      Blokeeringu põhjust: Kasutasin xp farmis autoclickerit
                      Karistaja nime: Hapukoore_salat

Miks soovid unbani saada: Kasutasin xp farmis autoclickerit ning sain banni kuid arvan, et karistus on ebaloogiliselt pikk. Istusin farmis kui sain 7meks päevaks banni mis minu arust on autoclickeri eest väga karm. Saan aru, et autoclicker on reeglite vastane kuid ikka arvan, et 7 päeva on lihtsalt ebaloogiline. Saan aru, et karistus peab jääma kuid loodan, et seekord lühem.

• read more
                    • 4448f3b2-4b6c-42cd-97c3-618ccf5ba140-image.png
                      mis kostad peremees

• read more
                    • T

Breedisin oma lambaid enda kodus ja siis järsku viskas mind mängust välja ja ütles, et Babagoii bannis mind abistavate vahendite pärast. Palun ütelge mulle millal ma kasutasin abistavaid vahendeid!

Soovin saada unbanni võimalikult kiiresti kuna mind banniti põhjuseta!

• read more

0

1.6k
                    Users

1.5k
                    Topics

13.0k