Meeskonnale :)
-
Kui te ei ole kindel, kas isik kasutab abistavaid programme, siis tehke talle SS'i (aka screenshare). Basic HUD mod ei anna sulle eelist teistest mängjatest ja on minu teades täiesti aksepteeritav ja lubatud. Correct me if I'm wrong, aga see on lihtsalt kuidas mujal on olnud alati. Te ei saa karistada isikut sellepärast, et ta on kunagi midagi teinud. Kui ta on saanud karistada eelnevalt ning on oodanud oma karistuse ära, siis võiks see asi välja jäetud olema järgmistest karistustest (unless tegemist on ühe ja korduva offencega). Sellest ajast kui mina veel meeskonnas olin, polnud isegi vähematki häält SS'ide kohta ning kui lasin ühekorra ItsMe'l näiteks teha, siis seda ka ei osatud kuna isegi higher staff memberid ei tea kuidas seda teha, ning ei tee oma staffile piisavalt treeninguid enne, kui promoteeritakse kõrgemale rankile. Minumeelest kuna Kezpel pole otsest proofi, et on kasutatud abistavaid programme (correct me if I'm wrong again), siis peaks olema imo unban täielikult õigustatud. Based on screenshot, sa ei saa päris otseselt bani panna, kuna on olemas ka fake gui texture packid, kus näiteks on tegemist Vape client hud'iga. Used it myself as a joke, yet still.
DLDR: Karl, or anyone kõrgemates staff positionitel, tehke oma kallitele kaas meeskonna liikmetele rohkem treeninguid and the unban is imo justified.
ps: no hate towards anyone
-
sa tahad öelda, et me ebapädevad?
-
Unbani ei tule. FancyChat on samamoodi keelatud.
-
Hack client on hack client ja selle kasutamine on keelatud serveri siseselt, inimene ise tunnistas üles, et ta kasutas seda. Ban jääb peale. + Karli sõnum seletab ka kõik.
-
Kui te ei ole kindel, kas isik kasutab abistavaid programme, siis tehke talle SS'i (aka screenshare). Basic HUD mod ei anna sulle eelist teistest mängjatest ja on minu teades täiesti aksepteeritav ja lubatud.
Tegu ei olnud antud hetkel mitte HUD modi-ga mida ta kasutas,vaid Aristois cliendiga, seda tõestab ka tema küsitud lause, kus küsib kaasmängijalt et mida see IRC (Aristoisi chatifuktsioon) tähendab su nime ees
pic -> https://imgur.com/a/RA27UEaTe ei saa karistada isikut sellepärast, et ta on kunagi midagi teinud. Kui ta on saanud karistada eelnevalt ning on oodanud oma karistuse ära, siis võiks see asi välja jäetud olema järgmistest karistustest (unless tegemist on ühe ja korduva offencega).
Tõsi, võibolla ei olnud isik suutnud veel oma jälge hack cliendiga maha jätta, kuid et seda vältida tulebki koheselt blokeering peale panna. Karistuse pikkuseks on 14 päeva just sellepärast, et kui kasutaja on eelnevalt abistavate programmide eest karistada saanud (kestvus tavaliselt max 7d) siis järgnev abistavate programmide rikkumise eest saav blokeering kestab 14d.
Minumeelest kuna Kezpel pole otsest proofi, et on kasutatud abistavaid programme (correct me if I'm wrong again), siis peaks olema imo unban täielikult õigustatud. Based on screenshot, sa ei saa päris otseselt bani panna, kuna on olemas ka fake gui texture packid, kus näiteks on tegemist Vape client hud'iga. Used it myself as a joke, yet still.
Kahjuks ei käsitle oma tegevusi kellegi ex meeskonna liikme meelte ning arvamuste järgi, ban oli igati õigustatud ning isik ostis juba endale unbanni.
-
Props to @Istomol for good and detailed response, ma kirjutasin selle postituse sellest vaatepildist, millest mina olen aru saanud, ning kui on piisav proof olemas, et ban oli väärt, siis minumeelest laske käia, ei ole probleemi selle puhul. Ning @Nupzik too välja, kus ma teile seda ütlesin. Ma eeldan, et sa mõtled seda treeningute juttu, siis yes, ma võin mõne isiku puhul öelda, et ta ei taju väga ghost clientitest, cheatidest overall midagi. See pole möeldud pahaga, kuid it is what it is. Kui ban oli väärt seda, võite lukku panna, avaldasin oma arvamust omast vaatepildist.
-
@bopeep Anyways otsene proof oli olemas, et isik kasutab hack clienti (see pilt mis istomol saatis).
Lukku & Arhiivi!